GLEDATELJI KOMENTIRALI "Doris će iz studija ravno u rađaonu..."

Doris Pinčić,trudnoća,glumica,voditeljica
Renato Branđolica HRT

Doris Pinčić Guberović stigla je u posljednje tjedne trudnoće, no i dalje radi punom parom. Jutros je emisiju vodila u dugoj, bijeloj košulji, u kojoj se ističe njezin poveći trudnički trbuh.

Jedna je redovna pratiteljica popularne HTV-ove jutarnje emisije, "Dobro jutro, Hrvatska" uz osmijeh komentirala: "Doris će iz studija ravno u rađaonu...", prenosi Slobodna Dalmacija.

Lijepa Zadranka očekuje rođenje svoga trećeg djeteta, a prvog sa svojom ljubavi, drugim suprugom Davorom Guberovićem iz Daruvara.

"Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće‘‘, rekla je za Gloriju.hr.

Daruvarčanin Davor radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, a spojila ih je ljubav prema planinarenju te su se zajedno prošle godine popeli na Kilimandžaro.

Doris iza sebe ima brak s glazbenikom Borisom Rogoznicom, s kojim ima i dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu.

Boris i Doris bili su u braku od 2013. do 2020. godine, a o razlozima razvoda nikada se nisu oglasili.

"U dobrim smo odnosima, fokusirani smo na odgoj dvoje divne djece. Bivša supruga i ja imamo iskren i kvalitetan odnos s djecom. Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički" - komentirao je u jednoj prigodi glazbenik Rogoznica.

Doris i Davor Guberović, pak, vjenčali su se početkom 2022. godine.