VIDEO  GLAZBENE VODE Kćer Rade Šerbedžije objavila singl kojim najavljuje prvi album

Eliot Alma
Screenshot

Kćerka Rade Šerbedžije, koja se krije iza alijasa Eliot Alma, predstavlja singl 'Eliot and I'!

Mimi Šerbedžija ili umjetnički Eliot Alma, svježe ime na regionalnoj glazbenoj sceni, predstavlja singl 'Eliot And I' kojim najavljuje prvo EP izdanje, čiji se izlazak očekuje sredinom studenog.

Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju će predstaviti pjesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osjećanjima i životnim iskustvima. Sve pjesme snimljene su u 'Eve' studiju u Manchesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na 'Paul McCartney's Institute For Performing Arts' u Liverpoolu.

Sadržaj se učitava...

Bend koji je odsvirao sve na albumu čine njeni prijatelji i kolege sa fakulteta - Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP izdanje, sastavljeno od šest pjesama, producirao je Finn Howells, a svu glazbu i tekstove je napisala Mimi.

Nakon najavnog singla 'Eliot And I', krajem ovog mjeseca dolazi i drugi singl, praćen video spotom, i to za pjesmu 'Unchained', navodi se iz izdavačke kuće 'Kontra'. Rođena u Londonu, a odrasla u Los Angelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dijete svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovećuje na poseban način, a pjesme piše na engleskom, koji joj je prvi jezik. Od ove jeseni jedno će duže razdoblje provesti u Zagrebu, odakle će u svet pustiti Eliot Almu.