GLAZBA Budite i vi na novogodišnjem koncertu Tonyja Cetinskog

Tony Cetinski
Pixsell

Silvestrovo uz nastup najdražeg vam glazbenika, čini se nemoguće? Varate se, jer ispratit ćemo Staru, a dočekati novu 2021., uz koncert Tonyja Cetinskog i hotel 'Milenij' Opatija. Pitate se kako, vrlo jednostavno.

31.12.2020. od 23 sata do 00:30 sati live na FB i YT platformama, svi zajedno pjevamo, plešemo i veselimo se, uz besplatan live koncert na društvenim mrežama. Ovo je novogodišnji glazbeni poklon hotela 'Milenij' Opatija i Tonyja Cetinskog, a možete ga pratiti na facebooku i YouTubeu, navodi se iz Hit recordsa.

"Dragi moji sretan sam što mogu najaviti naše online druženje uz dobru svirku u intimnoj atmosferi dnevnog boravka u hotelu 'Milenij' u Opatiji. Koncert je za vas besplatan i na to sam ponosan.

Koncert vam ovoga puta poklanjamo grupacija Amadria Park i moja malenkost. 31.12.2020. od 23 sata do 00:30 sati live na FB i YT platformama. Otjerajmo staru i dočekajmo novu uz nadu za bolje sutra. Neka vam blagdani i nova godina budu blagoslovljeni i zdravi", poručio je Cetinski. 

Pripremite papir i olovku, jer uz odličnu svirku, Tony će najboljima i najkreativnijima možda ispuniti i pokoju glazbenu želju. Otkrili smo vam sve, na vama je da se udobno smjestite u toplini vašeg doma. Koncert na YouTubeu 31.12. 2020., možete pratiti putem ovog linka, navedeno je iz Hit recordsa.