FOTO  Franka i Ištvan su plesni par godine

Kao što je to bilo evidentno od samoga početka, pobjednicom showa proglašena je 18-godišnja pjevačica Franka Batelić koja je u prošlotjednoj, polufinalnoj emisiji imala nezgodu s haljinom kada su joj iz iste izletjele grudi. Iako posramljena, Franka je svoje otplesala do samog kraja showa i zasluženo odnijela pobjedu.


Ove subote svaki je par morao otplesati tri vrste plesa, standardni, latino ples i onaj po izboru, odnosno freestyle. Franka Batelić i Ištvan Varga tako su još jednom predstavili svoju verziju slowfoxa, cha cha cha na pjesmu Thriller Michaela Jacksona, kao i freestyle za koji su ponovno dobili četiri desetke.


Gordan Kožulj i Ana Herceg su, s druge strane, osim slowfoxa i freestylea izveli passo doble za koji su dobili zaista odlične kritike. No, to očito nije bilo dovoljno dobro za publiku koja je većinu svojih glasova telefonskim putem udijelila njihovim konkurentima, Franki i Ištvanu, koji su iz ovog showa odšetali noseći pod rukom laskavu titulu plesnog para godine.

Gordan Kožulj i Ana Herceg
U emisiji su osim dva natjecateljska plesna para nastupili i preostalih šest koje smo imali prilike vidjeti ove sezone, a koji su show napustili prethodnih emisija. Zaplesali su i prošlogodišnji pobjednici showa, Ana Herceg i Mario Valentić. Kao glazbena podrška nastupila je grupa Colonia s pjesmom "Jača sam nego ikad", a pjevačica Indira Vladić-Mujkić ovim je putem pokazala i novi mikrofon koji je u potpunosti prekriven svjetlucavim kristalićima.

Ovu sezonu Plesa sa zvijezdama definitivno je obilježila Ana Ugarković koja se iz showa jednostavno nije dala istjerati pa je tako glasovanje preživjela sve do polufinalne emisije. Sezonu su obilježile i vruće opravice u kojima su plesačice mrdale bokovima na naučene koreografije. Najupečatljiviji trenutak ipak se zbio prošle subote kada je Franka Batelić imala nezgodu s haljinom i pokazala daleko više nego je planirala.

HTV