VIDEO  FILIP I VANDA Lagana pjesma s posvetom

Filip Juričić i Vanda Vinter

"Iako bi netko možda očekivao obratno, Filip je bio taj koji je sve ovo zamislio i pozvao me u ovu priču uz koju je duboko i osobno vezan", rekla nam je glumica i pjevačica Vanda Winter o suradnji s jednim od najpoznatijih domaćih glumaca Filipom Juričićem, koji je u glazbene vode uplovio pjesmom 'Istina', svojevrsnom posvetom njegovom prijatelju Darku, navodi se iz Dallas recordsa.

"Ovo je posveta mom prijatelju Darku, koji je u nekim mojim manje sretnim razdobljima bio nešto kao 'anđeo na ramenu', a i u dobrim razdobljima savjetnik, sugovornik, psiholog, prijatelj…pa i više od toga!

Sadržaj se učitava...

Darko je svirao i pisao tekstove i glazbu pa je, vjerujem iz naših razgovora i nekih mojih životnih okolnosti nastala ova pjesma. Pustio mi ju je i rekao to ti otpjevaj s nekim, na što sam mu ja rekao da jako volim pjevati, ali da mi nitko do sada nije rekao da me voli slušati", govori Filip te nastavlja:

"Ma, danas svatko može pjevati, malo recitiraš, malo to pokriješ svojom glumom i to bu dobro", bio je otprilike njegov odgovor. Darka više nema, nema ga nažalost već pet godina, a u mom životu ostao je nezamjenjiv. Ono što mi je ostalo su uspomene, njegov glas u mojoj glavi koji me uvijek potiče na nekom životnom raskrsću i ova pjesma, koja će sada nakon sedam godina ugledati svjetlo dana i kojom ću ja sa svijetom podijeliti uspomenu na mog Darca".

Aranžman pjesme potpisuje Miroslav Lesić, a cijelu je priču ekranizirao redatelj David Kapac u Teatru &TD.