VIDEO  Erna predstavlja novi singl - ovog puta baladu

Erna Imamović
Shannon Cuomo

Pjesma 'Ne skrivaj se od mene' kantautorice Erne napisana je u jednom dahu. Nakon zadnjeg objavljenog singla 'Samo ti i ja' ovoga puta nije riječ o 'samo klasičnoj ljubavnoj pjesmi' već o pjesmi koja označava onu unutarnju snagu, unutarnjeg glasa u teškim trenucima.

"Gotovo spiritualno se dotiče i teme i podršci u takvim teškim trenucima. Ta podrška je nama katkada nevidljiva, a asocira nas na našeg čuvara i utočište u nedaćama… da li u obliku bliske, izgubljene osobe ili je pak riječ o unutarnjem vlastitom glasu podrške - ostaje na slušateljima da odluče za sebe. 

Pjesma 'Ne skrivaj se od mene' simbolizira nježnost prema vlastitom sebi, stoga ne servirajte svoje srce na pladnju, sačuvajte taj iskreni komadić i za sebe", rekla je Erna.

Sadržaj se učitava...

Tekst i glazbu potpisuje Erna, a u glazbi joj se pridružuje i Gabor Racz. Aranžman su napisali Gabor Racz, Rejhan Okanović Regi i Erna Imamović, navodi se u priopćenju Dallas recordsa.

Spot za pjesmu 'Ne skrivaj se od mene' snimljen u jednom zimskom danu u trajanju lockdowna 2021. g. u Njemačkoj u gradu Wiesbadenu u klubu 'Das Wohnzimmer'. Prazan klub - bez publike, kao da simbolično pokazuje osamljenu scenu, pozornicu prigušenih svjetala i simulira jednu intimnu klupsku atmosferu. Fokus je jednostavan - na izvedbi jednog intimnog 'komadića duše'.