VIDEO  Erna nam je podarila sunčani, ljetni hit

Erna Imamović
Manja Vitolić

Erna je zagrebačka kantautorica s njemačkom adresom. Glazbom se bavi već više od 10 godina, piše svoje tekstove i radi svoju glazbenu podlogu uz pratnju gitare, benda uz nešto modernijeg zvuka uvođenjem elektronskih instrumenata. 

Zvuk sonornog altovskog glasa, uvodi u neki njezin sanjivi svijet, podupiren jasnim gitarskim linijama te interesantnim prijelazima u ritmu i melodiji polako vas mami u neku drugu glazbenu dimenziju. Erna je svoj glazbeni put prema publici otvorila još 2014. godine kad je objavila svoj EP 'On the Level' na kojem je već tad prezentirala sebe i pokazala svoje osobite vokalne sposobnosti.

Sadržaj se učitava...

Ernina svakodnevnica podrazumijeva konstantno pjevanje kako iz ljubavi i hobija, tako i profesionalno stoga sad i mi imamo priliku ponovno čuti Ernu u novoj pjesmi 'Samo ti i ja', priopćeno je iz Dallas recordsa.

Pjesma 'Samo ti i i ja' kantautorice Erne sunčanog je karaktera te govori o smjelosti i prepuštanju ljubavi koja je oduvijek čekala negdje iza ugla. Ona ljubav kojoj se ne usudite prići, radi straha od odbijanja... no jednom kad se predate - uvjerite se - to je ono pravo.