Ella objavila predivne fotografije s jednomjesečnom Lumi

ella dvornik, roditelji, Ela Dvornik, instagram, objava, beba, mama i beba
Facebook

Ella Dvornik podijelila je sa obožavateljima profesionalne obiteljske fotografije sa photosessiona gdje poziraju s novim članom obitelji, malenom Lumi Pearce.

Lumi je u rođena prije mjesec dana, a kako vidimo prinova je nova zvijezda u obitelji Pearce. Koliko je sretna Ella nije krila ni na društvenim mrežama objavivši fotografije uz komentar kako je oduševljena odrađenim photosessionom.

Sadržaj se učitava...

"Imali smo danas obiteljski photosession... jedva čekam ostale fotke iz ovog sessiona. Nevjerojatno je kako bebači prespavaju sve, čak i kad su omotani k'o burrito. Ostani nam takva, Lumi", poručila je Ella.

Sadržaj se učitava...

Obožavatelji koji prate poznatu Ellu na društvenoj mreži Instagram  zaključili su kako su crno-bijele fotografije predivne.

Sadržaj se učitava...

 "Sjajan portret. Jako ste, jako lijepa obitelj", "Preeekjuuut... Uživajte Ella ,rodi Charlesu i treće dijete" su neki od brojnih komentara na račun malene prinove.

Fotografkinja je u komentarima otkrila kako je dvogodišnja Balie bila dosta nemirna na snimanju, pa je nema na fotografijama.