Elitna prostitucija : S trojicom na jahti u Trogiru za 2000 eura

Sara je Panču, vlasnika solarija, upoznala preko optužene znanice Marike Tomljanović Kiprijanovski, koja joj je lani jednom prigodom ponudila besplatan tretman sunčanja kod prijatelja Panče. Marika joj je kazala i da Pančo ima dobrostojeće prijatelje te da je može upoznati s njima. Drugom prigodom, kada je Pančo zvao Mariku, Marika joj je rekla da dolazi jedan čovjek iz Dubrovnika koji je trebao dvije djevojke, a ona je pristala ići s Marikom pod uvjetom da idu zajedno.

U večernjim satima našle su se ispred hotela Westin gdje ih je čekao taj čovjek , no ispalo je da je trebao samo jednu djevojku pa je Marika otišla s njim. Rekla je da je Saru Pančo pozvao na piće i govorio joj da je lijepa te kako ima dobre prijatelje s kojima bi je mogao upoznati. Tvrdio je da joj je napomenuo da Marika radi s njim i da je super te tražio da razmijene i brojeve mobitela, šapnuvši joj i da je čovjek iz Dubrovnika sutra želi vidjeti. Sutradan joj je Pančo rekao da će joj susret s tim čovjekom iz Dubrovnika dogovoriti u Westinu za 500 eura te da mu se javi kada završi s njim. Priznala je da je imala seksualni odnos s tim čovjekom čije je ime zapamtila kao Duda te da je poslije dala Panči 100 ili 200 eura, a Duda joj je nadoknadio 100 eura koje joj je Pančo uzeo, piše Večernji list.

U lipnju ove godine Sara je s prijateljicom Martinom završila i na jednoj jahti u Trogiru, gdje su ih dočekala četiri muškarca. Otplovile su na otvoreno more i za 2000 eura, koliko su dobile od jednog od njih, imale su seksualne odnose s njima.

Za razliku od Sare S., koja je bila prilično detaljna i govorila da je čula kako za Panču rade još neke starlete i jedna misica, Pančo je u istrazi negirao podvođenje djevojaka i da je išta išta imao s dogovorenim "seksualnim susretima". Primjerice, tako je Pančo govoreći o medicinskom seminaru u hotelu Adriatic pričao da ga je njegov znanac dr. Dalibor Drugović nazvao i pitao zna li neke hostese koje bi došle na seminar u Opatiju i koje znaju engleski jezik. Pančo je dao dr. Drugoviću broj telefona Sare S., ali kaže da ne zna jesu li se oni nešto dogovorili, niti je on sudjelovao u dogovaranju nekih seksualnih usluga.

Iako Pančo poznaje i Tonija Kukoča, koji će biti svjedok na suđenju, iz vremena kad je bio maser Jugoslavije, kaže da nikad s njim nije razgovarao niti ga je Kukoč ikad tražio da mu organizira nekakav seksualni odnos. Pančo spominje i vlasnika jednog lanca kladionica, ali samo u kontekstu da ga je upoznao s Marikom. Zna da su popili piće i da su njih dvoje dalje ostali u kontaktu. Za Simonu Gotovac, koja će također biti jedna od 30 svjedoka u postupku, Pančo je ispričao da je u njegov klub dolazila u solarij i na masažu besplatno jer se nadao da će mu tako promovirati klub te da je jednom njegov prijatelj koji je vlasnik kluba Piranje trebao hostesu i tražio da na otvorenje kluba dođu Simona Gotovac i još jedna pjevačica.

Pančo je upoznao Simonu i sa znancem Milanom Pavićem, vlasnikom OBN televizije, jer ga je kao vlasnik trgovine Sony tražio da ga spoji sa Simonom radi promocije njegovih proizvoda. Pančo ne zna jesu li Simona i Pavić bili u ljubavnoj vezi i nigdje ne spominje Simonu Gotovac u kontekstu pružanja seksualnih usluga. No, što je od toga svega istina, utvrdit će se na sudu te osobito kad se počnu preslušavati nadzirani razgovori, piše Večernji list.