Edo Maajka u novom izdanju

Edo Maajka u novom izdanju
Screenshot

Nakon prisilnog tromjesečnog mirovanja, Edo Maajka se konačno vratio u svoje najprirodnije okruženje - na stage! Edo i njegov bend (Yogi Lonich, Mario Rašić, Toni Starešinić i Mirsad Dalipi) u Kulturnom centru Mesnička su zasvirali popodnevni session, kamerom zabilježili odličnu atmosferu i napravili spot za uvodnu pjesmu s albuma 'Put u plus' - 'Kreator'. Dragi ljudi, pozitiva i smijeh glavni su motivi spota, a moćni stihovi vrhunskog tekstopisca potvrđuju Edin status regionalnog 'Kreatora' brutalno dobrih pjesama.

"Nakon tri mjeseca korone i odvratnog potresa, konačno smo se našli da malo zasviramo. Odlučio sam snimit' taj trenutak i session, i s korona budžetom smo složili video za pjesmu 'Kreator'. Idemo stazama Prosinečkog, Bake i drugih velemajstora, minimalni ulog, a maksimalni učinak", kaže Edo.

"Čovjek je napravio najzreliji, a vjerojatno i najbolji album karijere. Dopustio si je da se do kraja ogoli i u svoju liriku utka osobne crtice iz svog života, pokazujući pritom da i on ima svoje strahove, nadanja, razmišljanja i da smo u konačnici svi takvi", napisao je Matej Devčić za muzika.hr i prenio bit ovog iznimnog glazbenog uratka.

Sadržaj se učitava...

Nije lako izdvojiti najbolju pjesmu s albuma, ali za tim zapravo i nema potrebe. Svakom pjesmom priča o godinama koje su prethodile 'Putu u plus', a o 'Kreatoru' Edo kaže: "Pjesma mi je jako bitna, zato i otvara album 'Put u plus'. Govori o preuzimanju odgovornosti za svoj život, a ne traženju krivaca za ono što smo iskreirali za sebe".

Brutalno iskrenim tekstovima i odličnom glazbom, Edo se već odavno smjestio na vrh regionalne glazbene scene, za što je dobio itekako zasluženo priznanje struke i naravno, njegove vjerne i brojne publike, navodi se u priopćenju iz Dallas recordsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo će njegovu publiku najviše razveseliti vijest da Edo i bend sviraju 18.7. na krovu zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti. Bit će to prva svirka nakon prisilne koncertne pauze!