Dvanaest ljepotica, koje su Playboyu rekle - ne!

Predstavljamo vam dvanaest ljepotica, koje su Playboyu odlučno rekle - ne!

1.Jwoww Farlley - zvijezdi MTV-og realityja Jersey Shore bilo je ponuđeno čak 400 tisuća dolara za naslovnicu poznatog magazina. Iako popularna samo zbog showa, koji je na noge digao cijelu talijansku zajednicu u SAD-u, jer talijansku zjednicu prikazuje sterotipno, privukla je pozornost Playboyevih urednika. Umjesto mafijaša iz Sopranosa, u ovom je showu riječ o mladim nabildanim tupanima, s vokabularom od desetak riječi, te raskalašenim curama. Budući da je mlada Farleyica odbila ponudu, pretpostavlja se da će ona biti proslijeđena Snookie- njezinoj prijateljici iz showa.

2.Oksana Grigorieva - «žena s telefoskom sekretaricom» tj. bivša cura Mela Gibsona, također je odbila Playboyevu ponudu. «Ni sad, ni ikad, ni za ikakvu količinu novca naša klijentica neće ni pomisliti na poziranje za Playboy», izjavio je Oksanin zastupnik Steve Jaffe. Može li jasnije od toga? No, Oksani je bilo ponuđeno 75 tisuća dolara, a vjerojatno ju je i povrijedilo da je magazin toliko manje cijeni od jedne reality zvijezde.

3.Koliko pak cijene kanadsku pjevačicu Nelly Furtado govori činjenica da joj je bilo ponuđeno pola milijuna dolara za slike na kojima je potpuno obučena. Nelly je odbila jer «bi to bilo preegoistično».

4.Lady Gaga, kojoj nije problem pokazati sve besplatno, hlače za novce ne skida. Iako je i sam Hugh izrazio veliko uzbuđenje oko fotografiranja Gage, ona je izjavila «kad bih bila model, bila bih počašćena, ali meni se sve vrti oko glazbe. Pitajte me kad mi album izađe.»

5.Malo neuobičajeno djeluje kad čujete za ponudu od 50 tisuća dolara mami Justina Biebera. Ova MILF je odbila ponudu, jer se smatra kršćankom. A i nije loše kad vam šesnaetogodišnji sin zarađuje stotine tisuća dolara dnevno.

 

6.Melanie Brown, bivša spajsica, odbila je Playboy 5 puta. «Nudili su mi smiješno velike količine novca, no ne osjećam se spremnom.» rekla je Melanie.

7.Iako se stalno priča o financiciskoj propasti Lindsay Lohan, ona je odbila najprije 700, a zatim i 900 tisuća dolara za naslovnicu. Čini se da još uvijek nije na rubu egzistencije, kako tabloidi veselo izvještavaju.

8. Jennifer Love Hewitt voli pokazati dosta, ali kad je Playboy u pitanju, odgovor je uvijek - ne.

9.Kćer Hulka Hogana Brooke Hogan odbila je ponudu 2008. godine. Ima svoj reality, koji je prikazao njeno slikavanje za FHM. Tatica je reagirao tako da je pokupovao sva izdanja misleći da na taj način nitko neće vidjeti Brooke.

10.Melissa Joan Hart tvrdi kako joj je nuđeno nekoliko milijuna dolara, no zbog iskustva s Maximom - nije pristala. Nije se osjećala ugodno, kaže, da joj netko plaća za skidanje odjeće. "Također, mom bratu su svi gurali tu naslovnicu u lice i nisam željela da to prolazi," izjavila je.


11.Jessicu Albu možda ste vidjeli na naslovnici, ali riječ je o krađi. Nakon što je ušla među 25 najseksi žena svijeta, odbila je slikanje za Playboy. No urednici su mrtvi hladni uzeli jednu od njezinih promo slika i stavili je za naslovnicu. Albi su narušena prava, izjavila je, budući da su naveli ljude da krivo misle kako bi ona pristala na slikavanje, što je daleko od istine. Obožavatelji ove ljepotice ipak se nisu toliko uzrujali i izdanje je rasprodano.

12.Kelly Osbourne ponudu je dobila nedavno, kad je znatno poravila izgled. «Ovo je drugi put i ljubazno sam odbila. Nije trenutak. Kad ću to poželjeti, napraviti ću s ukusom. A i ne želim da tata Ozzy i brat Jack otvore novine i vide me golu»- završila je Kelly.

Piše: Ana Tenžera/PortalOko.hr