VIDEO  Dok čekaju snimanje pjesme u Mostaru, banjalučani predstavili novi spot

Dok čekaju snimanje pjesme u Mostaru, banjalučani predstavili novi spot

Banjalučki bend 'Charna' predstavio je video spot za svoj novi singl pod nazivom 'Jug'. Pjesma svojom tematikom po riječima članova benda donosi duh starih vremena koja nam nedostaju, ali istovremeno opisuje novo vrijeme i 'novo normalno' u kojem se još uvijek nitko od nas ne snalazi najbolje. 

Vokal benda David Jojić ističe da je pjesma nastala pred sam početak pandemije koronavirusa, ali da je ipak čekala neko drugo doba za izlazak u javnost.

"Pjesma je nastala krajem 2019. godine, ali nismo željeli da žurimo sa objavom jer smo svi u godini koja je dolazila bili zaokupljeni drugim, ne tako lijepim, stvarima. Sada je konačno tu pred nama i jako smo ponosni na novi materijal", istaknuo je Jojić.

Sadržaj se učitava...

Novi singl 'Jug' je snimljen u 'Cirith Ungol' studiju u Aleksandrovcu kod producenta Dražena Kecmana, dok je za ekranizaciju bio zadužen poznati fotograf i snimatelj Vedran Ševčuk Alf.

"Spot smo snimili u jednom danu u glazbenoj vježbaonici i studiju 'Legato' u Banja Luci, a samo snimanje je trajalo jedan radni dan uz druženje sa dragim prijateljima benda", dodao je Jojić.

Premijera spota za pjesmu 'Jug' dolazi nekoliko tjedana nakon što je bend 'Charna' pobijedio na manifestaciji 'Banjalučka gitarijada'. Inače, pobjednik ove gitarijade kao nagradu dobiva snimanje pjesme u 'Pavarotti' studiju u Mostaru.