VIDEO  'Dogma' ima novu želju

'Dogma' ima novu želju
Doringo

Pjesma 'Moja je želja' novi je single pulske 'Dogme' kojim bend otvara novo poglavlje u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri te s njime kreće na put prema svom novom, šestom albumu pod etiketom izdavačke kuće Dallas.

Singl je u pravom stilu 'Dogme': instrumentalno dominantan, plesan, melodičan i snažan. U pjesmi gostuje tekstualni i vokalni veteran hip-hop scene Saša Antić (TBF) koji je svojim jedinstvenim stilom pjesmi dao dodatnu snagu i izražajnost. Upečatljivim rifom i puhačima, 'Dogma' opet osvaja na prvu!

Sadržaj se učitava...

Tekst potpisuju Sandro Pettener i Saša Antić, a cijeli bend zaslužan je za glazbu, aranžman i produkciju. Uz bend u kojem su Sandro Pettener, Zoran Stojković, Tonči Pavlinović i Toni Selaković pjesmu su svojim izvođačkim gostovanjem obogatili Branko Sterpin na trubi i Luka Žužić na trombonu, te Mauro Giorgi-Mifra na akustičnoj gitari. Za mix i mastering zaslužan je Perica Šuran, a snimka je nastala u pulskom studiju 'Partyzan'.

Petterner, vokal i autor, otkriva poruku novog singla: "Pjesma 'Moja je želja' govori o velikoj želji i nedovršenom letu koju smo svi mi imali u određenoj životnoj fazi kada smo nadobudno mislili da svojom mladenačkom energijom možemo promijeniti svijet, a onda, nakon nedovršenog leta, život te prizemlji, sazriješ i prođe vrijeme pa shvatiš da sve nestaje i da je sve prolazno … da treba živjeti za svaki trenutak ….ili kako Saša Antić kaže u pjesmi: 'Sa daleke zvijezde pa sam u svijet, proša sve i svašta i dotaka sve, iscidia glad, smutia šejk, ekstazu i bol, suze i smijeh, tuka glavom probia zid, kupia pamet, dobia vid, da u svemu ćutim red i usrid vatre led i da svaki tren je svet, jedna ljubav, jedan grijeh, jedan život jedan ples'".   

Odličan videospot 'Moja je želja' sniman je u Puli  (DC 'ROJC') i Zagrebu, a njegov je snimatelj, montažer i redatelj Dinko Čvorić Doringo, navedeno je iz Dallas recordsa.