DOBIO PRIZNANJE Poznati pjevač rodom iz Viteza pohvalio se prestižnom nagradom za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji

Senna M
Instagram

Bivši pjevač rodom iz Viteza, Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, ostvario je veliko postignuće i dobio nagradu Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji u suradnji sa Stypeom.

Tom se nagradom pohvalio na svom profilu na društvenim mrežama te se zahvalio svima koji su vjerovali u njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


"Bravo Sena, uvijek sam vjerovao u tvoju genijalnost i energiju", "Svaka čast, bravo", "Respect", glasili su samo neki od komentara njegovih oduševljenih pratitelja.

''Kakvo priznanje! Upravo smo dobili nagradu Emmy za inženjerstvo, znanost i tehnologiju za našu industrijski vodeću tehnologiju praćenja kamerom, StypeKit i RedSpy. Hvala svima koji su pridonijeli podizanju StYpe-a na višu razinu'', napisali su na službenom Twitter profilu tvrtke.


Sadržaj se učitava...

Inače, Senna M godinama je bio zvijezda dance scene, a danas izrađuje kamere koje kupuje i NASA. Jedna od njegovih kamera koristila se na snimanju hit serije 'Igra prijestolja'. 

  • ''Ovo je sigurno najsretniji dio mog života, osjećam se korisno. Ne prodajem maglu, prodajem nešto konkretno što ljudima treba i sretan sam. Cijeli život se bavim tom magijom lijepe slike i nije bilo teško krenuti'', rekao je svojedobno za IN Magazin.
  •