VIDEO  Dirljiva poruka Maye Sar

Maya Sar
Promo

Nakon četiri godine diskografske pauze, kantautorka Maya Sar na scenu se vraća pjesmom 'Hvala' i spotom koji donosi dirljive životne priče ljudi iz cijelog svijeta. Pjesma 'Hvala' je osobna priča, globalno primjenjiva, uvijek.

"Vjerujem u moć riječi hvala, kojom počinjem i završavam svaki dan. Pjesma je nastala u jednom lijepom periodu mog života, a tek sada, gledajući kako nam se svima svakodnevnica mijenja u nepoznatom smjeru, dobila je potpuni smisao. Jer, život upravo jeste i crno i bijelo, oboje podjednako važno, da bi nas formiralo kao ljude. Da bismo se osjećali živima, da bismo znali iskoristiti drugu šansu da se korigiramo i pružimo najbolje od sebe ovom svijetu.

Da naučimo prihvatiti istinu, strah, ljubav, sebe kao nesavršena bića, i spoznamo kako je ljudskost ono najvažnije u nama, što nikada ne gubi vrijednost. Pronaći mir u zahvalnosti je 'lightmotiv' sretnog života. Odraz duhovnog bogatstva i zrelosti, čemu težimo u nastojanju da budemo bolji ljudi", kaže Maya Sar.

Sadržaj se učitava...

Nedavno, pažnju joj je okupirala fotografija sarajevskog fotografa Eldara Nurkovića, koja je inicirala suradnju. Ta fotografija, na kojoj je djevojka sa iscrtanim oziljcima po licu od nošenja zaštitne maske, vrlo brzo je postala dio službene kampanje Svjetske zdravstvene organizacije u borbi protiv korona virusa, o čemu su pisali regionalni i svjetski mediji.

Video spot, nekarakterističan za naša glazbena ostvarenja, donosi stvarne likove i istinite, emotivne, autentične priče ljudskih sudbina iz cijelog svijeta.

"Maya je moja prijateljica prije svega. Kada mi je ukazala čast da čujem ovu briljantnu kompoziciju, pitavši me da li bih bio zainteresiran da radim vizualizaciju, nisam puno razmišljao. Nadam se da sam uspio u naumu da ovakvom glazbenom remek djelu poklonim dostojan vizualni identitet, i bit ću neizmjerno sretan ako sam bar djelimično to i ostvario", otkriva ovaj umjetnik.

Poznata kao iskrena humanistica i inicijatorica akcije 'Moj je život moja pjesma', kantautorica Maya Sar i ovaj put kroz svoju glazbu šalje snažnu poruku.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.