Daniela Trbović: Povećala sam usne jer su mi se potrošile od ljubljenja'

Daniela je sada otkrila i zbog čega se odlučila na povećavanje gornje usnice.
'Povećala sam usne, a moj dečko to nije ni primijetio'
Daniela je priznala kako nove usne nije napravila jer su se stare potrošile od pričanja, nego zato jer su se potrošile od poljubaca.

'Ma nisu to nove, to su moje dobre, prekrasne stare usne, samo ja znam da su nešto veće. Osjećam to iznutra, ali to doista nitko ne vidi, da nisam to tako razglasila, stvarno bi to bilo uzalud', kazala je Daniela u intervjuu za novo izdanje časopisa Stars.

Voditeljica je otkrila i kako je došlo do toga da javno otkrije da si ih je 'sredila'. 'S obzirom da sam istinoljubiva, a pitali su me što mislim o botoksu i filerima, rekla sam da ne trebam ništa misliti o tome jer ja imam filere. Pa su se pitali - gdje? Gdje se to vidi?', priznala je voditeljica i otkrila da se unatoč povećavanju usnica nije odlučila na daljnje 'popravljanje' svog tijela.

'Negdje sam pročitala da je usisavanje stana otprilike sat vremena treniranja. Pa, kad ne odem na vježbanje, barem spremim dom', kazala je Daniela, koja je pozdravila i pokretanje talk showa Studio 45 kolegice Antonije Mandić na konkurentskoj televiziji.

'Sve je dobrodošlo. Ne preklapamo se terminom, niti po sadržaju. 8. kat je drugačiji od Studija 45. Super je da toga ima što više, to može biti samo poticajno', kazala je voditeljica.

izvor: net.hr