Čupo i “Hercegovačka balada” u finalu Melodija Mostara 2013

Ovo je njegov treći nastup na Mostaru a publika ga pamti jer je ostavio dobar trag s pjesmom "Srce hercegovačko" koja je još uvijek omiljena i rado slušana, navode iz Unimedia produkcije.

"Hercegovačka balada" pjesma je koja govori o životu i običajima Hercegovaca te je utemeljena na jakim etno elementima. U njoj gostuje guslar Jozo Radoš-Marić te poznati sarajevski harmonikaš i svirač sevdalinki, Ante Filipović.
Skladbu, aranžman i glazbenu produkciju napravio je Ante Toni Lasan koji je poznat kao producent i aranžer za mnoga estradna imena (Halid Bešlić, Zlatko Pejaković, Haris Džinović, Grdović, Zečić, Škender...) Pjesma je ritmički postavljena na "gluhom kolu" a aranžmanski je kombinacija etno motiva i instrumenta s bogatim orkestracijama, električnim gitarama i pratećim vokalima na bazi Ladarica.

Glazbeni znalci su već pjesmu označili kao novi pravac nazvan "simfo-ganga".
Čupo će otvoriti finalnu večer 05.04.2013. u 21.00 sat u velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača i priprema zanimljiv scenski nastup u kojem će gostovati guslar i plesači u izvornim narodnim nošnjama.