Colonia oduševila nastupom na Karnevalskoj noći Posavljaka

Beč, Karnevalska noć Posavljaka, KUD-a Bosanska Posavina Beč, colonia, KUD Posavina Beč, veleposlanik Republike Hrvatske u Beču, Gordan Bakota, colonia
Poznati hrvatski band je još jednom pokazao zašto slove za jedan od najenergičnijih sastava, a svojim nastupom su na noge podigli i rasplesali sve goste.

Povod nastupa Colonie bila je jubliarna peta po redu Karnevalska noć Posavljaka koju organizira KUD Posavina Beč. Karnevalska noć je i ove godine protekla u iznimno lijepom raspoloženju i veselju više stotina posjetitelja od kojih su mnogi nosili veoma domišljate maske. Karnevalskoj noći su nazočili brojni prijetelji i gosti KUD-a Bosanska Posavina Beč iz Austrije i Domovine među kojima i veleposlanik Republike Hrvatske u Beču Gordan Bakota.

Mnogobrojni gosti su imali priliku pokazati svoje karnevalske maske, a stručni žiri je birao najbolju masku. Za dobro raspoloženje su osim Colonie bili zaduženi i KUD Bosanska Posavina Beč, Anno 93 te Planet Band. Otpjevavši neke od svojih velikih hitova, pjevačica Indira Vladić je pokazala veliku energiju i karizmu na sceni, a publika je zadovoljno uživala uz svaki novi stih poznate grupe.

Glazbeni sastav Colonia je sa radom počela 1996. godine i uspješno radi i dan danas. Vremenom su postali jedna od najslušanijih grupa u Hrvatskoj. Sastav čine Indira Vladić, Boris Đurđević i Tomislav Jelić. Grupa je dosad izdala 13 studijskih albuma, od kojih su neki prodani i u preko 50.000 primjeraka

kroativ.at