Ćiro postao izbornik reprezentacije Jugoslavije!

... pojavio Ćiro Blažević, trener svih trenera postao je i filmska zvijezda.

"Velika mi je bila čast što su baš mene izabrali da glumim izbornika reprezentacije Jugoslavije. Samo da znate, kada su mi dali scenarij, ja sam poderao tekst i bacio ga u kantu za smeće. Javio sam im da ću govoriti svojim jezikom. Okrenuo sam sve na zezanciju i to im se svidjelo. Bilo je predivno, uživao sam na snimanju. I bit ću iskren, gluma je mnogo teža od nogometa i za nju vam je potreban Božji dar. Ja ga nemam, ali sam se potrudio da to publika ne primijeti", otkrio je Ćiro za dnevnik Alo.

Govoreći o snimanju, rekao je da je oko tisuću stažista nakon snimanja skandiralo: "Ćiro, majstore". Poslije svega srpski nogometni trener i bivši izbornik Srbije Radomir Antić organizirao je večeru u njegovu čast.

nače, Ćiro se pojavljuje samo u seriji, dok ga u filmu, koji je premijerno prikazan prošle godine, nije bilo.

"Izbacili su me jer sam Hrvat, ha-ha!", ispalio je u svom stilu Blažević.

Govoreći o svom glumačkom debiju u osmom desetljeću života, Ćiro je u svome stilu rekao da poslije ove epizode očekuje da s njim uskoro kontaktiraju iz Amerike.

"Spreman sam za Hollywood", rekao je Ćiro.

Serija i film "Montevideo, bog te video" govore o događanjima u i oko nogometne reprezentacije Jugoslavije prije Drugoga svjetskoga rata kao i o igrama Moše Marjanovića i Aleksandra Tirnanića.

Izvor. Sportski.net/Vlm