AUDIO  CAMBI u novoj pjesmi donosi božićni ugođaj

Cambi božić nam dolazi
Marko Vuletić

Nakon što su ove godine predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetima s Giulianom i Nenom Belanom, CAMBI. se vraćaju s novom suradnjom i donose najtopliji božićni zvuk.

Ovoga puta u pjesmi 'Božić nam dolazi' vodećim vokalima CAMBI.-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu, pridružio se posljednji predstavnik Hrvatske na Eurosongu - 'vokalni heroj' Roko Blažević.

"Božić je
Stavljam točku na sve poraze
Pravo vrijeme je za praštanje
Ljubav, vjera, nada uvijek su gdje smo mi
Božić nam dolazi."

Sadržaj se učitava...

Pjesma koja je nastala još 2016. godine dugo je tražila svoj put od autorice Jelene Buče, članice grupe 'The Frajle' koja potpisuje tekst i glazbu u suradnji s Vladimirom Uzelcem, da bi naposlijetku završila u rukama ovog splitskog vokalnog sastava. Za aranžman je zaslužan mladi producent Hrvoje Domazet koji potpisuje i dosadašnje singlove moderniziranog CAMBI.-ja.

Toplu božićnu video priču režirao je Milan Latković i smjestio u kaštelansku Villu Maremonti, a u njoj se pojavljuju prijatelji i obitelji članova CAMBI.-ja, koji su tako dočarali jedno pravo blagdansko okupljanje u ovim nesigurnim vremenima, poručuje se iz Dallas recordsa.

Dojmljiva vizualna i glazbena priča uz himničan refren siguran je mamac da će novi singl CAMBI.-ja i Roka ovog Božića zaista staviti točku na sve poraze koje nam je ova godina donijela i pružiti toplinu i utjehu u nadolazećem blagdanskom periodu.