VIDEO  CAMBI. objavio sjajan singl s video spotom

Sastav Cambi.

Vokalni sastav CAMBI. prošlo je ljeto, u predivnoj trogirskoj Kuli Kamerlengo, publici pružio koncert za pamćenje, a dijelove atmosfere pretočili su u video za pjesmu 'Innamorato'. Novi singl talijanska je verzija hita 'Zaljubljen', a tekst ovaj put potpisuje riječki glazbenik i producent, klavijaturist Belanovih Fiumensa, Vedran Križan, navodi se iz Dallas recordsa.

Video priča za 'Innamorato' podsjetnik je na spomenuti koncert na kojem su im se pridružili dragi gosti s kojima imaju odlične suradnje: Neno Belan, Mladen Badovinac (TBF), Gina Damjanović, Marija Mirković (autorica pjesme 'Zaljubljen'), Roko Blažević i Uršula Najev. Bila je to divna večer pod vedrim nebom tijekom koje su se nizali brojni hitovi i obrade u posebnim aranžmanima.

Sadržaj se učitava...

CAMBI. su već prvom izvedbom pjesme 'Zaljubljen' (Dora 2021.), osvojili publiku i kritiku, a vrlo brzo i radijski eter da bi im krajem prošle godine stiglo i veliko priznanje, nominacija za nagradu 'Zlatni studio' u kategoriji najbolje pjesme.

Početak 2022. godine obilježile su i nominacije za 'TopHR Music Awards' nagradu, u kategorijama za grupu godine i novog izvođača.

CAMBI. su svojim dosadašnjim nastupima pokazali savršenu usklađenost višeglasnog pjevanja, i potvrdili da na ovu splitsku ekipu, domaća glazbena scena može itekako računati.