VIDEO  BOŽIĆNI UGOĐAJ Mlada glazbenica otpjevala pjesmu koju joj je napisala majka

Petra Antolić u iščekivanju
Petar Bunić

Petra Antolić predstavlja božićni singl 'U iščekivanju'. Pjesmu je otpjevala u duhu gospela, na kojem je, kaže Petra, i sama odrasla. Nakon već predstavljenih singlova 'Ti' i 'Daleko' nastalih u suradnji s Marijem Rašićem i Matkom Gaćom, suradnja se nastavlja i u božićnoj pjesmi, koju je ovoga puta napisala njezina majka Verica Antolić.

"U vremenu u kojem živimo mislim da nas je sve potrebno prisjetiti na male velike stvari koje nas ispunjavaju za vrijeme Božića - na toplinu i povezanost s ljudima. Na sreću koju osjećamo kada smo za Božić s ljudima koje volimo. Ovaj put tekst je pisala moja majka Verica Antolić i moram reći da sam ga s posebnim zadovoljstvom uglazbila.

Sadržaj se učitava...

Mama inače piše poeziju i uvijek zna pogoditi bit sa svojim riječima pa me tako za pjesmu 'U iščekivanju' tekstom jako inspirirala na glazbu u ruhu gospela, na kojem sam odrasla i koji, kako bi se reklo teče mojim venama", poručila je Petra o novom singlu.

Pjesmu je uglazbila sama te otpjevala lead i prateće vokale. U aranžmanu joj se pridružio Mario Rašić, a produkciju pjesme potpisuje Matko Gaće. Svirali su Tomislav Miladinović (gitara), Berislav Blažević (rhodes, Hammond), Matko Gaće (bubnjevi), Mario Rašić (bas gitara, synth), navedeno je iz Dallas recordsa.