VIDEO  BOJAN JAMBROŠIĆ Balada za hladne dane

Bojan Jambrošić

Nakon što je u glazbeni eter donio dvije brze, ritmički totalno razigrane pjesme 'Plavi mjesec' i 'Sve boje', Bojan Jambrošić, glazbenik poznat po svojim vokalnim transformacijama i odličnim interpretacijama, predstavlja novu suradnju i povratak nježnijem zvuku. 'Straža' je njegova nova pjesma i prva suradnja s autorom i producentom Martinom Žunecom (glavno ime iza glazbenog projekta Bordo).

"'Straža' je pjesma koja zastupa klasični pop s nijansom modernog zvuka i vrlo otvorenim i fragilnim stihovima. Od trenutka kad je nastala, tražila je pjevača poput Bojana koji može vjerodostojno oživjeti njenu emociju i sad kad se pogleda što smo stvorili, mislim da se nije teško složiti da je uspio", o svojoj prvoj suradnji s Bojanom kaže autor i producent pjesme, Martin Žunec.

"Ovo je moja prva suradnja s Martinom i moram reći kako je super raditi s njim jer, osim što je talentiran, daje se maksimalno u pjesmu i istinski želi da sve bude savršeno. 'Straža' je balada koju sam s guštom snimao i pjevao jer je pogođan moj senzibilitet i iskreno se nadam da će se publici svidjeti emocija pjesme koju smo pokušali (vjerujem i uspjeli) prenijeti", kaže Bojan.

Sadržaj se učitava...

Spot, snimljen u ovoj jesensko-zimskoj, hladnoj i maglovitoj atmosferi fokus stavlja na stihove 'Straže' koje je kako kaže, s guštom snimao i pjevao jer je cijela pjesma baš pogodila njegov senzibilitet, a u konačnici, tu je emociju svojom izvedbom uspješno prenio, navodi se iz Dallas recordsa.

A osim što se za potrebe snimanja budio u rane jutarnje sate, Bojan je spot i montirao. Svestran kakav jest, godinu ispraća glazbeno, ali angažiran i u raznim zanimljivim projektima o kojima ćemo čuti (i vidjeti) više u 2021.