BIVŠI NOGOMETAŠ DRUŽIO SE SA SKANDALOZNIM PRINCEM Ovakvu priliku malo tko ima, a evo u čijem društvu su bili

Jerko Leko
Instagram

Jelena Leko objavila je fotografiju brata Jerka s monaškim princem Albertom.

Jerko Leko


Podsjetimo, Jelena Leko, mlađa sestra našeg nogometaša Jerka Leke, dugo je živjela i radila u Dubaiju, a onda se vratila u Hrvatsku gdje je započela novi život. Otkrila je i da se u Zagrebu zaljubila u hercegovačkog poduzetnika Josipa, a zatim je uslijedilo i vjenčanje, piše Story.

Društvene mreže su nam otkrile da se vjenčanje održalo blizu Makarske. Detalje o svom suprugu Jelena nije otkrivala pa se tako zasad ne zna ni njegovo prezime, no ponešto zarukama je ipak rekla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



S druge strane umirovljeni nogometaš Jerko svoj privatan život nastoji držati dalje od očiju javnosti. Podsjetimo, nogometaš Jerko Leko i bivša manekenka Iva Šarić nekada su slovili za najskladniji par, a nakon devet godina zajedništva u ožujku 2018. godine ljubavi je službeno došao kraj te je svatko odlučio krenuti svojim putem.

Iva se udala za Jerka Leku 2012. godine, nakon četiri godine veze. Osvojila ga je još 2008. godine, a četiri godine kasnije vjenčali su se u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je tada imala 24, a Leko 32 godine. U braku su dobili dva sina, Carlosa i Leona.

Jerko Leko

Princ Albert pak je poznat po burnom ljubavnom životu. On i princeza Charlene su se vjenčali 2011. godine, a svijet su tad obišle suze uplakane princeze.

Iako je tvrdila da su to bile suze radosnice, nitko nije povjerovao u to, a navodno je Charlene pokušala pobjeći iz Monaka uoči tog dana, no nije uspjela te joj je oduzeta putovnica. Albert je i ranije bio poznat kao veliki ženskaroš, a s tom praksom navodno nije stao ni kad je upoznao svoju suprugu s kojom ima blizance.

Albert je s ljubavnicom Nicole Coste dobio sina koji je napunio 18 godina. Također, 1992. rođena je njegova kći Jaznim Grace Grimaldi, a dobio ju je s Amerikankom Tamarom Rotolo. Godine 2014. dobio je blizance s Charlene, te su mu to jedina zakonita djeca.

Jerko Leko

Albert i Nicole upoznali su se na letu Air Francea između Pariza i Nice još 1997. Albert ju je pitao za telefonski broj i tako je počela njihova šestogodišnja veza. Princ je, navodno, bio ludo zaljubljen u Nicole, a njihovoj je ljubavi na kraju stao njegov otac, princ Rainier koji je od sina izravno zatražio da okonča tu vezu.

Ipak, Albert se navodno financijski pobrinuo za svog sina i njegovu majku, a dvije godine nakon Alexandreovog rođenja, nakon smrti svog oca Rainiera, priznao je dječaka.