Bivša menadžerica tuži glazbenu divu, a nekad su bile nerazdvojne: 'Stalno je hodala gola ispred mene'

Bivša menadžerica tuži glazbenu divu, a nekad su bile nerazdvojne: 'Stalno je hodala gola ispred mene'

Problemi u životu Mariah Carey nižu se jedan za drugim. Naime, poslije raskida zaruka s Jamesom Packerom, a i iskrene ispovijesti o bipolarnom poremećaju koji joj je dijagnosticiran, ova glazbena diva vodi i sudsku bitku s bivšom menadžericom.

Stella tuži pjevačicu zbog seksualnog uznemiravanja i kršenja ugovora, a zanimljivo je da su njih dvije nekad osim poslovnih partnerica, bile i jako bliske prijateljice.

Naime, kako piše TMZ, Stella sada tvrdi da je Mariah konstantno hodala gola ispred nje, što je okarakterizirala kao seksualno uznemiravanje.

Također, pjevačica je na meti bivše menadžerice i jer joj je trogodišnji ugovor raskinula prije vremena. Stella sada traži ogromne svote novca kako bi joj pjevačica nadoknadila plaću koju nije dobila.

''Mariah Stelli duguje milijune'', kaže dobro obaviješteni izvor.

Ekipa pjevačice optužbe je pak nazvala neutemeljenima. Oni tvrde da se Stella uopće nije ponašala kao njezina menadžerica. Kad su započele suradnju, navodno se praktički preselila kod Mariah, a bila je uz nju i tijekom razdoblja raskida zaruka od milijardera Packera.

''S toliko je stvari upoznata kad je Mariah u pitanju, mogla bi joj ozbiljno naškoditi'', govori izvor.

Prema Forbesu, Mariah je 2015., u vrijeme kad je dogovorila suradnju sa Stellom, zaradila 27 milijuna dolara.