VIDEO  Bivša članica benda The Frajle objavila prvi solo singl

Marija Mirković
Borna Hržina

Ona je pravnica koju nepravda može izbaciti iz takta, ali je zato gitara i druženje sa prijateljima nosi kroz život. Ona piše pjesme, svira i pjeva. Na pitanje bi li bila dur ili mol, bez razmišljanja odgovara dur. Ona je Marija Mirković, a 'Požuri, požuri' njen je prvi singl. Ona je lice i glas koje dobro poznajete.

Radost stvaranja i glazbene suradnje Marijino su pogonsko gorivo. Neke od najpoznatijih pjesama 'The Frajli' autorski potpisuje upravo Marija, ili Makica, kako ju prijatelji zovu. Za svoje pjesme dobila je brojne nagrade, osvajala festivalsku publiku i zauzimala prva mjesta na top listama, a albumi na kojima je i njen autorski pečat ubrajani su među najbolje u regiji.

Sadržaj se učitava...

Marija sada gradi solo karijeru, a nerijetko se zaljubi u svoje pjesme pa poželi da ih čuva samo za sebe. Njena nova kompozicija, za koju tekst potpisuje Alka Vuica, bila je vrijedna čuvanja. Kao što je bio vrijedan i odlazak sve do Venecije gdje je snimljen spot u režiji Sandre Mihaljević - Marija na ulicama i mostovima 'Nevjeste mora', priopćeno je iz izdavačke kuće 'Kontra'.