Big Brother VIDEO: Marijana podivljala i razbijala sve po kući

Big Brother VIDEO: Marijana podivljala i razbijala sve po kući
Zabava je prekinuta jer se na njoj odlučio pojaviti Nemeš iako mu je to Veliki Brat zabranio. Tad su krenuli pravi problemi. Antonija je odlučila stanarima reći što misli o njima, a Marijana je potaknuta alkoholom opet poželjela izaći iz kuće. Pijana je sjedila u pušioni i pokušavala Nemešu objasniti da više ni trenutka ne želi provesti u BB-u.

- Hoćeš da ja odem u ispovjedaonicu i kažem Velikom Bratu da želimo izaći vani? Hoćemo se sad spakirati i ići sutra? Hoćeš živjeti sa mnom? Želiš li ući u moju obitelj? Moji roditelji, koji su divni ljudi, bit će uz nas - Nemeš je Marijani postavljalo pitanja jedno za drugim, a ona mu je na sve odgovarala pozitivno, prenosi 24sata.hr.

Kad je izašla iz pušione uzela je svoju sliku i zgazila je, dok joj je Nemeš sa strane pružao podršku. Primili su se za ruke i krenuli prema ispovjedaonici. Na putu do tamo Marijana je povukla stolnjak pun posuđa koje se razbilo na podu. Zgazila je sve što joj se našlo na putu do ispovjedaonice. Nije imala mikrofon sa sobom pa je posuđivala Nemešov.

- Ja hoću van. Sutra izlazim. Sutra. Hvala - ponavljala je Marijana iako je Nemeš rekao da bio radije prespavao sve i pričekao nedjelju.

- Ovo je prejadno. Ja hoću van. Odmah. Odmah - govorila je Marijana u mikrofon postavljen u ispovjedaonici dok ju je Nemeš sa strane promatrao sa smiješkom.

- Živimo s ljudima koji nisu ljudi - rekao je Nemeš jedan od razloga za njihov izlazak.

- Što da ja radim s njom - pitao je Nemeš Velikog Brata dok je Marijana sa strane govorila da joj je svejedno.

- Dijete i štakori i jadnici koji ne mogu izraziti svoje mišljenje - bio je Marijanin razlog za izlazak iz kuće.
'Makni se, ne trebaš mi!'

Marijana je odlučila napustiti ispovjedaonicu i Nemeša, ali joj Veliki Brat nije htio otvoriti vrata ispovjedaonice. No, ona je svejedno stajala ispred vrata i u suzama vikala da ih otvori. Nemeš ju je sa strane pozivao k sebi, a kad ga nije poslušala odlučio je doći do nje. Tada je izgubila kontrolu, odgurivala ga od sebe i govorila mu da se makne od nje te da je pusti na miru. Kad je primjetila da se Nemeš ne obazire na njezine zahtjeve, razbila je kameru.

- Pusti me na miru, usrali ste mi život! - vikala je Marijana.

- Tko, ja? Ja što te volim? - pitao ju je uzrujani Nemeš, a ona mu je samo odbrusila da se makne od nje i da joj ne treba.
Soraja je Antoniji skinula gaće

Prije spavanja, stanari su poveli još koji razgovor i zabavljali se u spavaćoj sobi. Dok je Antonija ležala na Horvatu, prišla joj je dobro raspoložena Soraja i počela je povlačiti s kreveta. U jednom trenutku primila ju je za hlače i slučajno otkrila Antonijinu stražnjicu. Kako bi joj vratila, Antonija je krenula prema Soraji i počela je povlačiti za nogu.
Bojana je htjela udariti Marijanu

Nakon što je pijana Marijana odlučila stanarima reći u lice što misli o njima, posebno je izvrijeđala Bojanu koja je bila toliko isprovocirana njezinim komentarima da je izgledala kao da će je udariti, no Nikola i Antonija su to ipak spriječili. Kako bi smirio situaciju, Nemeš je primio Marijanu u naručje i odnio je u spavaću sobu.
Marijana ipak ostaje do kraja

Iako je u srijedu svim silama htjela napustiti kuću Velikog Brata, Marijana je ipak odlučila da će ostati u showu. Svjesna svog ponašanja u srijedu, pričala je kako samu sebe ne prepoznaje. Tvrdi kako je lošim ponašanjem izrazila svoje nezadovoljstvo. Zna da je to bio loš način i kaje se zbog toga. I pored svih loših emocija koje nosi u sebi, a neke i pokazuje, odlučila je ostati u kući dok je ne izbace sustanari ili publika.