Big Brother: Nikola za vrijeme tuširanje Tamari pokazao svoj 'ponos'

U jednom trenutku Nikola je uzeo tuš i počeo prati spolni organ dok ga je Tamara gledala. U tom trenutku je pod tuš došao i Nemeš, te je odmah prokomentirao kako među njima postoje obostrane simpatije. No da ipak će im on ipak morati pokazati kako se to radi pod plahtom.

Za to vrijeme Veliki Brat je stanarima smetlišta kroz cijev za dostavu isporučio punu vreću prljavih gaća. Pošto su oni zaduženi za pranje veša i pripremu hrane, dogovorili su se da Horvat i Soraja peru one u boji, dok će Dule na štednjaku kuhati bijele.

Soraja je prigovarala kako nema rukavice te ih ne može razvrstati. U trenutku kad su ona i Horvat napokon počeli prati donje rublje u kabini za tuširanje, Soraja je šokirano uzviknula da je našla ukakane gaće i vrišteći pobjegla. Na kraju se ispostavilo da je smeđa "nepoznanica" na njima bio najobičniji smeđi list.

Nakon toga je Soraja prigovorila da gaće užasno smrde, te se opet zakačila s Draganom, ovoga puta oko velike drvene motke kojom su prale veš. Tenzije među njima dvjema sve su izraženije.

izvor: jutarnji list