Big Brother Marijana: Sram me, nadam se da moje dijete nije gledalo kako se ponašam

Nemeš i Marijana su skupo stajali ostale stanare kuće Velikog Brata jer im je zbog njihova ponašanja na nedavnom tulumu 'skinuto' pet tisuća eura od glavne nagrade, i sada je ukupna brojka koju može osvojiti pobjednika spala na 69 700 eura.

Pomirenje i svađa u Big Brotheru: Soraja dovela Duška do ruba suza, a zatim snažno zagrlila Nikolu
Soraja o Nemešu i Marijani: To uopće nije seks i nije ni najmanje zanimljivo
Big Brother prevario stanare: Lažno su nominirani Nemeš, Brendon i Marijana
Big Brother: Nemeš i Brendon se neprestano svađaju, a drugi stanari ih smiruju da se ne potuku

Većinu od 'srezanog' iznosa skrivio je urpavo Nemeš, koji je u više navrata lomio stvari po kući, iako zna da je top strogo zabranjeno. Svjestan toga, bio je prilično ljut na Velikog Brata.

- Izbaci nas van iz kuće i vrati ostalima novac - rekao je Nemeš, vidno uzrujan što su tako teško kažnjeni.

No Big Brother se nije dao smesti, dodatno je objasnio svoju odluku.

- Ubuduće će svaki sličan događaj povući za sobom direktnu diskvalifikaciju. Ovo je bila jedina i posljednja opomena - kratko i jasno je rekao Veliki Brat i pokazao im kako je sve izgledalo.

Oboje su ostali šokirani time kako su se ponašali tijekom divljanja.

- Strašno, imam dijete doma, a tako se ponašam. Nadam se da nije gledala ovo jer me sram, nema nikakvog opravdanja. Samo da je moje dijete spavalo u to vrijeme - rekla je Marijana, a Nemeš je potom dodao kako su se ponašali kao manijaci te da vjeruje kako su ga se kod kuće svi odrekli.

Nakon zgražanja, bacili su se na razmišljanje o tome gdje bi mogli nakon izlaska iz kuće pobjeći. Marijana je predložila Japan, ali Nemeš je kazao kako je bolji izbor Slovenija jer je blizu, a tamo se ne emitira show pa ih nitko sigurno neće poznavati .

izvor: jutarnji list