Big Brother: Marijana se nudila svima, ali je nitko neće

Ta dvojica ne smiju biti Nemeš i Nirmal, jer njih Žena Lavica još želi za sebe. Na to se Nemeš prilično oneraspoložio jer mu nedostaje njegova BB ljubavnica Marijana. Djevojke su odlučile da će onda spasiti Vladu i Lestera. Vlado je bio pomalo razočaran jer se taman uklopio u jazbinu, no istovremeno jedva čeka da upozna djevojke. Pitao je je li Ema zaista tako naporna, što je Nemeš odlučno potvrdio.

Jučer je bio utorak pa su se stanari spremali za večernji party. Brandon je rekao kako je Lester odličan model pa je izabrao njega da bude odjeven isto kao i on. Soraja je uređivala Marijanu, koja je odustala od kuhanja te se čini kako je njezinu ulogu preuzela Tonka. Bojana nije mogla dočekati da sa sebe skine odijelo heroine, a ostali stanari su se upoznavali s Vladom. Bojana i Marijana s njim su se i malo porječkale, ali su ubrzo izgladile stvari.

Soraja i Vlado tvrde da im nije potreban alkohol za dobru zabavu

Na zabavi je Ema demonstrirala svoje plesno umijeće. Vlado je nagovarao Brandona da i on zapleše jer mu se čini da ima odlične pokrete, no on nije htio. Vladimir i Soraja otkrili su da imaju nešto zajedničko, oboje ne piju alkohol te misle kako im nije potreban za dobru zabavu. Soraja je pritom očito zaboravila jednu od prošlih zabava na kojoj se poprilično napila.

Tonka je pokrenula stanare na akciju, prva se digla i zaplesala. Ostali su joj se priključivali, ali ne i Brandon, koji je govorio kako je preumoran za plesanje. Muški dio u jazbini čuje glazbu iz kuće, ali ne plešu, već samo tu i tamo zapjevaju, vidno razočarani što nisu u kući. Nemeš je u jednom trenutku svoj bijes izrazio udarcem kojim je u ogradi jazbine napravio rupu. On i Nirmal ljubomorno su komentirali kako stanari nikada nisu dobili više alkohola nego taj utorak.

Bojana i Vlado novi par?

Zabava u kući najviše se raspojasala kada su je stanari iz jazbine prestali pratiti. Većina stanara prilično se napila i bila prijateljski raspoložena, međusobno su se grlili i ljubili. Čini se kako se stvari između Vlade i Bojane zahuktavaju, on joj se ozbiljno nabacuje, a ni ona nije ravnodušna, umire od smijeha na njegove fore.

Marijana opsjedala Lestera, Horvata, Vladu, Brandona...

Marijana je pod utjecajem alkohola opet postala razuzdana i napadala muški dio. Prvo se umiljavala oko Lestera i pitala ga želi li s njom spavati, jer nije fer da spava sama u velikom krevetu. Lester ju je odbio, pa je pitala Brandona da se ide s njom tuširati, no ni on nije bio oduševljen njezinim prijedlogom. Marijana se tada bacila na Vladu, no on ju je ignorirao, pa ga je opet pitala želi li spavati s njom u krevetu. "Jel` se bojiš spavati sa mnom? To su dva odvojena madraca, imaš prostora za pokazati svoju tehniku", rekla mu je Marijana, a on joj je odgovorio: "Kakva je tvoja situacija u kući, ne bi me trebala niti jednom zvati u krevet".

Vlado se skinuo i pokazao svoju "alatku"

Vlado je poslije stanarima priredio mali performans; skinuo je gaće i hlače te svima pokazao što u njima skriva. Ostali su bili pijani i samo su se smijali. Poslije su stanari otišli na kupanje u bazen, a pridružila im se i Marijana, koja je sa sebe skinula odjeći i kupala se u donjem rublju. Tamo je Horvata zamolila da spava s njom, ali on ju je odbio. Objesila mu se oko vrata kao u ranijim prilikama Nemešu, a priključio im se i Vlado pa su svi troje grlili. Kasnije je Marijana ponovo prišla Lesteru dok se tuširao i stiskala se uz njega, a on joj je govorio: "Budi dobra". On se na to začudila i pitala: "Pa dobra sam, što sam napravila?"

izvor: index.hr