Big Brother je velika podvala: Marijanin muž je dobijao signale kada će ona nešto da napravi u kući VB ?

Big Brother je velika podvala: Marijanin muž je dobijao signale kada će ona nešto da napravi u kući VB ?
Sjećam se da mi je rekla da je ona svoju ulogu odigrala i da je Nemeš karta kojom stiže do finala, također je rekla kako sa mužem ima signale na kameri kada napravi nešto u kući. Ne želim da komentiram da li je show bio namješten, ali mene ni malo nije iznenadilo što je baš ona pobijedila. Mogu da kaže samo da ako su ovo bili glasovi Balkana, svi koji su glasali za nju treba da se stide, navodi Blic.

Na pitanje da li je Nemeš potpao pod uticaj roditelja i da li je moguće da se njegova osjećanja prema Marijani promijene za dva dana bivša stanarka kuće kaže:

Sigurno je da je jako povrijeđen svim što je vidio kada je izašao iz kuće. Smatram da niko nije mogao da izvrši takav uticaj na njega da se on predomisli, osim ako on sam nije vidio gde je griješio. Imao je prilike da pogleda snimke gde se vidi Marijanino nabacivanje Vladimiru i što su sve pričali njemu iza leđa. Sigurno je da se njegova osjećanja prema njoj nisu promijenila, vjerovatno je samo shvatio da ona nije za njega i da je izigran.