BIG BROTHER Bojana: Marijana mi je rekla da je Nemeš njena karta do pobjede

Prijateljstvo između Bojane i Marijane ozbiljno je uzdrmano. Bojana je ljuta sama na sebe jer, kako sama tvrdi, Marijana je od nje napravila najveću budalu i sebe cijelo vrijeme predstavljala kao dobru osobu, piše jutarnji list..

"Mene gledaju i moj brat i tata. Ljudi se vjerojatno križaju zbog ovog. Ona je najveći licemjer u kući. Rekla mi je da je Nemeš njena karta do pobjede. Užas jedan", rekla je Bojana Horvatu.

Šibenčanka je o Bojani, pak, pričala s Big Brotherom . Rekla je da se užasno ljuti na donedavnu kumu. Također, Marijana smatra da ju je Vladimir okrenuo protiv nje.

"Bojana je licemjerna, poslije svega što smo prošle. Sada vidim da je sve bila gluma. Nije mi jasno kako sam najboljoj prijateljici u kući postala najveći neprijatelj - rekla je Marijana".

Za vrijeme ručka Brendon je Antoniju pitao što ona ima protiv njega. Nakon nekoliko upućenih kritika, Antonija i Brendon su se posvađali, a on joj je rekao da je "potpuno nebitna".

Kasnije su u dvorištu bili Vladimir, Nikola, Lester i Brendon. Lester je Brendona upitao zašto glumi facu, na što mu je Brendon odgovorio kako je ovo sve igra, i da nema razloga zašto to ne bi glumio.

Brendon i Antonija opet su se posvađali ispred pušionice. Svađali su se čiji je red na pušenje. Nemeš je morao smirivati situaciju. Brendon je ipak odlučio biti kavalir i pustiti Antoniju prvu.