BIG BROTHER Bojana ispala: Nije mi krivo; Marijana se rasplakala na slike Šibenika

Za sada nije bilo veće panike među nominiranima, no, kako se trenutak odluke bliži, osjećaju se tenzije. Svi su spakirali stvari, osim Marijane. Brandon je kazao kako nema puno stvari za ponjeti jer mu je Soraja iskidala nekoliko majica.

Brendon je komentirao kako bi osobno volio ostati u kući, jer smatra da to stvarno zaslužuje. Vjeruje da je svojom pojavom, nastupom i iskrenošću zaslužio svoj boravak u kući, ali u slučaju da ispadne, neće biti tužan, jer smatra da je već ostvario veliki uspeh.

Volio bi da pored njega i Marijana ostane u kući, jer smatra da je iskrena osoba, koja nema straha da prizna svoje greške, da je prirodna i da se ne folira kao pojedini ukućani.

Dok je Brendon bio najpričljiviji, ostali ukućani su tek na neko pitanje davali kratak odgovor.

Marijana je takođe stala na Brendonovu stranu, jer smatra da ima njegovu podršku i da stvarno zaslužuje da ostane u kući.

Bojana i Duško su podržavali jedno drugo, i mali "klan" se očito stvorio.

U međuvremenu, Brandon i dalje izaziva svađe u kući Velikog Brata. Pa se tako upleo u događanja između Bojane i Marijane. Optužio je Bojanu.
- Bojana je ljubomorna na mene jer podsvjesno želi biti kao. Ona želi da je se pamti kao super osobu, ali po meni nije kvalitetna osoba. Najveća joj je kazna to što mora biti sama sa sobom, rekla je Marijana kako prenosi Jutarnji.hr, a Brandon je dodao kako mu je ipak najčudnije kako se ponaša s Nemešom.