VIDEO  Bend 'Ljubičice' se vratio sa novim singlom

Bend 'Ljubičice' se vratio sa novim singlom

Grupa 'Ljubičice' iz Pančeva, koju čine braća Petar i Vuk Stevanović, nakon pauze od dvije godine, vraća se na scenu novim singlom 'Opet'. Povratnički singl nosi prikladan naslov 'Opet', a lajtmotiv pjesme je senzualnost, čežnja i neizdrž. 

Sve to je na najbolji način prikazala ekipa koja je i stvorila vizualni identitet ovog izdanja. Fantastična kombinacija redateljice Marine Uzelac, koja donosi iskustvo snimanja preko četrdeset glazbenih spotova, i mlade snimateljske nade Alekse Borkovića, na prelijep način dodali su novu dimenziju pjesmi. 

U glavnoj ulozi je glumica Anja Pavićević koju znamo iz serije 'Močvara', a uz nju i plejada izuzetnih mladih glumaca na koje svakako treba obratiti pažnju. Na novoj pjesmi sa bendom je radio i Milan Bjelica, sada već legendarni domaći producent (Buč Kesidi, Repetitor, Iva Lorens, Oli Pop), a pored njega u osnovnom autorskom timu bio je i Petar Pupić, poznatiji kao Egret, navodi se iz agencije 'Kontra'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj se učitava...

"Jako smo uzbuđeni zbog nove pjesme koju ćemo konačno podijeliti sa ljudima. Dugo smo radili i zaista smo preponosni na rezultat. Svakako, nismo bili sami i zahvaljujemo se ekipi koja je zaslužna što sve ovo izgleda i zvuči zaista svjetski. Također, uželjeli smo se bine i koncerata, da se vidimo, čujemo i osjetimo uživo. Slijedi jedno jako uzbudljivo i lijepo razdoblje za bend 'Ljubičice'", kaže Vuk Stevanović.

Kada su u siječnju 2020. godine, nakon prve europske turneje, nastupali na rasprodatom koncertu u Zagrebu, nisu ni slutili da će njihov uspon biti pauziran globalnom pandemijom. Međutim, novi materijal ipak svjedoči da su 'Ljubičice' u tom razdoblju vrijedno radile i potpuno proširile svoju zvučnu paletu.

'Ljubičice' su široj javnosti poznati po brojnim uspješnim suradnjama, među njima se ističu Buč Kesidi sa kojima su radili na oba njihova albuma, zajedničkom pjesmom sa Sajsi MC i zajedničkim albumom sa 'Jesenjim orkestrom' (i generacijskom himnom 'Godine u vjetru'). Dostigli su najviši nivo kao producenti i autori, ali i kao kompozitori filmske glazbe, gdje je posebno bila zapažena glazba iz serije 'Žigosani u reketu' i pjesma 'Jedva čekam rat ljudi protiv mašina'.

'Ljubičice' će uskoro objaviti nove singlove i spotove, a do kraja ljeta će, pod okriljem izdavačke kuće 'Krokodil', objaviti album. Očekuju ih i koncerti u cijeloj regiji.