BB: Vladimir Bojani predložio da skinu kilograme seksom

Nakon dužeg izbivanja, Dražen je ponovno u Big Brother kući. Posljednja informacija koju su stanari imali o njemu, jest da se on oporavlja i da ih jedva čeka ponovno vidjeti. Ukućani su ga ljubazno dočekali, a posebno zanimanje za Dražena izrazili su novi stanari, posebno Brendon kojeg s Draženom povezuje zajednička ljubav prema glumi.

Dolaskom novih ukućana atmosfera u Big Brother kući definitivno se promijenila. Nemeš i Marijana osjećaju se kao da kuća više ne pripada samo njima, uz konstataciju da su se novi stanari previše opustili.

Sinoć je Horvat u nekoliko navrata pokušao poljubiti Antoniju, ali pošto ona ima dečka, ništa se između njih nije dogodilo. Horvat je odlučio poštovati njezinu odluku i rekao da će pripaziti kako ne bi razrušio njihovo prijateljstvo koje su sklopili za njezina kratkog boravka u BB kući.

Antonija večeras neće mirno spavati. Vladimir ju je cijeli dan ispitivao o njezinim grudima, a nakon njezinih diplomatskih odgovora, Vladimir je najavio da će večeras sam provjeriti ono što mu Antonija nije htjela reći.

Bojana se počela osjećati ugroženo. Iako je ove nedjelje uspjela osvojiti kapetansku vrpcu i time steći imunitet, nije sigurna da će sljedeće nedjelje ostati u kući. Marijana joj je trenutno najveća podrška, a Vladimir joj kao osoba također odgovara.

Vladimir i Bojana zagrljeni su pričali u dvorištu. Vladimir joj je savjetovao da skine 5 kilograma kako bi usavršila svoju liniju. Predložio joj je da kilograme zajedno skinu, te da se najbolje skidaju seksom.

Novi sukob je na pomolu u BB kući. Iskre su frcale između Nikole i Brendona. Nakon Brendonovih komentara i podbadanja, Nikola mu se zaprijetio da će ga politi mlijekom. Brendon smatra da se Nikola osjeća zapostavljenim od kada je on ušao u kuću, i da je to glavni razlog njihove svađe.

izvor: jutarnji list