BB Nikola priznao Lesteru: Soraja je seks bomba, okrenuo bih je kao papriku na roštilju

Vrijeme odluke tko će pobijediti u natjecanju 'Balkan song contest 2' sve je bliži i ukućani su se ozbiljno primili posla. Moraju usavršiti pjevanje i uskladiti koreografiju. Truditi se počela čak i Marijana koja je dan ranije odustala od pohađanja satova pjevanja, piše 24 sata.hr.
Iako su se poprilično sukobili, Brendon i Soraja zajedno pjevaju pa su prisiljeni komunicirati. Tijekom jednog razgovora priznao joj je da bi volio ugraditi silikone u mišiće ruku.

- Htio bih povećati bicepse i tricepse. To je veoma popularno u inozemstvu, tako bih poboljšao svoj izgled - zaključio je Brendon no Soraja se s njim nije složila.

- Imaš tek 25 godina, to ti uopće nije potrebno. Sad možeš ići u teretanu i prirodnim putem dobiti na masi i mišićima - objasnila mu je Soraja , no Brendon je i dalje nastavljao pričati o svom naumu.

 Nemeš je tokom dana izjavio da Brendon govori engleski kao Schwarzenegger jer mu teško ide savladavanje GaGine pjesme. Brendon je Velikom Bratu odlučio otkriti svoje mišljenje o Soraji.

 - Soraja je diva, ja nisam diva, ali bio sam kraljica. Valjda će nešto slično biti od mene na sceni - izjavio je Brendon.

'Spremaj ako ti se sprema, spremačice!'

Između Soraje i Antonije izbio je sukob oko pranja posuđa i radova u kuhinji. Naime, Antoniji je zasmetalo što su Soraja i Horvat sjedili za stolom u dnevnom boravku, a ispred njih su stajala prljave šalice.

- Nikad ništa ne bi pomogla u kuhinji - vikala je Antonija, a Soraja joj je dobacila da posprema ako joj je već toliko do toga.

 - Ja spremam tamo di su moje stvari. Spremačice. Umislila si se žestoko - vikala joj je Soraja.

Sukob Duška i Marijane

Novi sukob nastao je između Marijane i Duška. Dok je ona spremala ručak u kuhinji, Duško je sjedio za stolom. U šali joj se kratko obratio.

 - Marijana, što se smiješ tako vještački. Trebaš obrisati usta prije nego što razgovaraš sa mnom - rekao je Duško i izazvao val reakcija ukućana. Nirmal mu je rekao da se tako ne može ponašati prema jednoj djevojci. Najviše se uzrujala sama Marijana.

 - Kad ti treba kuhati juhu onda sam ti dobra. Svaka čast godinama, ali ti si stari, bezobrazni glumac - rekla je Marijana Dušku. 

O svom sukobu s Duškom, Marijana je kasnije razgovarala i s Nemešom koji je rekao da se nema namjeru uzrujavati posljednje dane boravka u kući. Duško je kasnije pokušao izgladiti svoj sukob s Marijanom. Pokušao joj je objasniti da on ne voli s nikim biti u svađi, ali i da se on stvarno samo šalio i da nije mislio ništa loše. Marijana mu je rekla da je pretjerao.  

Nikoli se sviđa Soraja

Stanari su pred kraj dana izveli svoje pjesme jedni pred drugima i poslušali njihove komentare i kritike. Nakon toga spremili su se za novi tulum i prepustili zabavi. Odlično su se zabavljali, a ovoga puta, ponovno s alkoholom.  Soraja i Antonija povjerile su se jedna drugoj i priznale da su tužne što će uskoro napustiti kuću.

Nikola je pod utjecajem alkohola priznao da mu se sviđa Soraja.

- Okrenuo bih je kao papriku na roštilju. Sara je seks bomba - rekao je Nikola Lesteru u dvorištu. Kasnije joj je pjevao i slao puse, a ona je njemu odvratila pjesmom Magazina ' Da li znaš da te ne volim'.