BB: 'Neka, neka, nek' se zna, Marijanu volim ja...'

Nemeša je bunilo to što mu je Nikola, s kojim je dobar od samog ulaska u kuću, u par navrata pokušao 'namjestiti' Draganu, pa je o tome razgovarao s Marijanom, prenosi net.hr.

Marijana mu je potom pojasnila da je Nikola bio u nekom svom filmu i da nije primjećivao što se sve događa oko njega te da je ona porazgovarala s njim i da mu je končano postalo jasno da su oni sada i službeno par.

Povodom toga je Big Brother pozvao Nikolu u ispovjedaonicu te je tražio da mu kaže što misli o odnosu Marijane i Nemeša.

Nikola nije skrivao da ga je šokiralo to što je Marijana odlučila upustiti se u nešto ozbiljnije s Nemešom jer je ipak udana žena.

Otkrio je i da je razgovarao s njom i da mu se čini da je Marijana već raščistila sa svojim mužem te da je svjesna što je napravila.


On nešto tako ne odobrava i vjeruje da će joj biti teško kada izađe. Veliki brat je pozvao i Marijanu da porazgovaraju o njenom odnosu s Nemešom. Iako je priznala da između njih postoji nešto više od prijateljstva, na pitanje je li joj lijepo s njim, rekla je da 'joj je lijepo u ovoj situaciji'.

Kako bi dokazao Nemešu i Marijani da je prihvatio njihovu vezu, Nikola im je u dvorištu zapjevao: 'Neka, neka, nek' se zna, Marijanu volim ja...'