BB Marijana: Uništila sam svoj život, tuđi ne želim dirati

Koliko će to raspoloženje trajati ako ju Big Brother ponovno spoji s njezinom ljubavi, tek ćemo vidjeti, prenosi tportal.hr.

Marijana je Nikoli priznala da je ovo kraj njezine veze s Nemešom, na što joj je Nikola odgovorio neka se smiri i pričeka dok ne porazgovara s njim. 'Ne želim čekati to vrijeme. Lakše je sada nego za mjesec dana. Znam kako će završiti. Ne želim biti neka luda. Tko zna hoćemo se vidjeti i hoću li izaći', prenosi Marijanine riječi 24sata.

'Osjećala sam se grozno, a tako se osjećam i danas. Smišljam gdje da pobjegnem od svega. Sve to što se dogodilo u kući i ono što se nije trebalo dogoditi me brine. Želim biti samo uz svoje dijete. Mislila sam da ću se moći suočiti s tim, ne želim se boriti i opravdavati nikome, želim samo mir. Uništila sam svoj život, tuđi uopće ne želim dirati', bila je nemilosrdna Šibenčanka.

Također je dodala da ne želi stajati na putu Nemešove sreće ili između njega i obitelji: 'Nisam baš neki izbor, znam da im se ne sviđam. On je jedinac, a to mi se ne sviđa. Napravila sam toliko gluposti. Mislim da se u ovakvim uvjetima ne isplati boriti za naš odnos. Njegova podrška mi znači, ali mislim da neće biti lakše. Bolje je rješenje da svatko ide svojim putem i sređuje svoj život.'