BB Marijana: 'Udala sam se ispred Boga, ne znaš koliko me sram'

Big Brother, marijana, Big Brother, nemeš, marijana, Marijana Čvrljak, marijana, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, marijana, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother
I sam Nemeš postao je sumnjičav pa je od Bojane pokušao nešto saznati, no ona mu nije ništa otkrila. Cijelu tu priču Marijana uporno umanjuje i govori da je 'to sve bila zafrkancija', piše net.hr.

Marijana i Bojana se posvađale na 'mrtvo ime'
Upravo to zasmetalo je Bojanu koja je došla do zaključka da se Marijana sada ponaša kao da je njezina veza s Nemešom čista zafrkancija.

'Udala sam se iz ljubavi, u crkvi, ispred Boga. Nisam slobodna cura pa da se mogu, onako, ponosno. Ne mogu, neću svima govoriti sve. Nemaš pojma koliko se borim sama sa sobom, koliko me sram, tamo sam gdje je moje dijete', pokušavala se kroz suze opravdati Marijana.

Nelagodnu situaciju između Bojane i Marijane odučio je iskoristiti Vladimir, koji je predložio Bojani da dođe spavati s njim u krevet. Bojana mu je na to odgovorila da ako ne priča s Marijanom ne znači da mora odmah mijenjati krevet, te nadodala kako bi se to ipak moglo dogoditi.

Tko su nominirani?

Osim velike svađe između Marijane i Bojane stanare u kući Velikog brata iznenadile su i nominacije. Dobili su zadatak bacanjem torte u lice odabrati stanare koje nominiraju. Najviše glasova dobili su Radiša, Nirmal i Vladimir.

Soraja će se ljubiti s Lesterom

U kući se naveliko vježba i za tjedni zadatak. Tako je Soraju priča o Romeu i Juliju oduševila, jer ju zapravo nikada prije nije čula. Kako ona i Lester imaju glavne uloge, u mjuziklu će se morati i ljubiti. Soraja je pristala na poljubac s Lesterom, ali je naglasila da 'ne može jezikom'.