BB Marijana: Rastave još nema, a 100.000 eura ipak dijeli s mužem

Pobjednica "Velikog brata" Marijana Čvrljak odlučila je nagradu od 100.000 eura podijeliti sa svojim još uvijek zakonitim suprugom Ivanom. Iako se u medijima pojavila informacija da se Hrvatica i formalno razvela od muža, srpski "Alo!" doznaje da je razvod tek na početku i da će Čvrljakova morati pričekati još dva mjeseca kako bi napokon postala slobodna žena.

- Marijana i Ivan će se sporazumno razvesti, ali tek za dva mjeseca. Ravnopravno će podijeliti imovinu i nagradu od 100.000 eura. Marijana će ispoštovati sve klauzule ugovora koje je njen suprug tražio, a to je raspodjela pokretne i nepokretne imovine na jednake dijelove, što podrazumijeva i nagradu iz "Velikog brata", koja je stečena u braku. Ako se uzme u obzir da Čvrljakova mora platiti porez od 18 posto na iznos od 100.000 eura, računica je jasna, a to je da će njen bivši suprug otići iz braka teži za 41.000 eura.

Inače, skrbništvo nad kćerkom Korinom po svemu sudeći dobit će Marijana, jer je Ivan pomorac, koji veći dio godine provodi izvan mjesta boravka, što je za sud vrlo bitna činjenica kada je riječ o brizi za dijete - priča izvor.

Marijana i Ivan su se razveli zbog prevare pobjednice reality showa. Ona se tijekom serijala "Velikog brata" više puta seksala s Nikolom Nemeševićem, što je bio sasvim dovoljan razlog da njen suprug pokrene brakorazvodni postupak.