BB: Marijana pričala s kćerkicom, Soraji i Lesteru došli najbliži

Ukućani u Big Brother kući dobili su novi zadatak za posljednji tjedan, a trajat će dva dana. Tijekom ta dva dana trebaju ignorirati sve pojave koje inače nisu uobičajene u BB kući, piše javno.hr.

Voditeljica Marijana Mičić ušla je u kuću kako bi ukućanima u dnevnom boravku ostavila novce uz naTpis: "Ničiji novac, slobodno uzmite". Ukućani su obzirom na zadatak, uspješno ignorirali Marijanu, koja ih namjerno ometa prilikom međusobnih razgovora. Nasmijava Duška, a zatim i Soraju, koja se ne može suzdržati, a da se ne nasmije. Dok Lester i Nirmal pričaju s Marijanom, voditeljica Marijana dolazi do nje i doziva je glasno, ali je ona ignorira. Svi ukućani namjerno dozivaju Marijanu kako bi zbunili voditeljicu.

Marijanina kćerkica progovorila

Marijana je imala telefonski razgovor sa svojom obitelji te sad prepričava doživljaj Brendonu. Saznala je da joj je kći progovorila i da je jako sretna zbog toga i kako stalno njega imitira.

Soraji su u posjet došle dvije prijateljice. Soraja im je pokazala kuću, a zatim su djevojke pričale što ima novog na ljubavnom planu, a što na noćnoj sceni Beograda. Prijateljice su Soraju pohvalile da se pokazala kao normalna, pristojna djevojka, da su jako ponosne na nju i da će ju čekati pri izlasku.

Lesteru je u posjet došao brat sa suprugom. Otkrili su mu da ga pozdravlja djevojka Katarina. Komentirali su kako je zaboravio pričati makedonski jer već 100 dana u kući priča srpski. Lestera je zanimalo kako izgleda te jesu li gledali Balkan Song Contest. Njegovi su ga pohvalili, rekavši mu da mu je pjesma super legla i da su svi komentirali kako je najbolji.