BB Marijana: Neću prodavati guzicu za eure. Izaći ću iz kuće čista obraza i čista srca

Dok su Horvat i Soraja bili u dvorištu, stigao je Nirmal u kostimu žabe, zato što ga je začarao afrički vrač. Nirmal je nespretno izvadio prsten iz kutijice i sve mu je pritom ispalo. Do prošnje je ipak došlo, Kate je rekla da, a u dnevnoj sobi su svi pljeskom nagradili kraljevski par koji je svečano objavio zaruke.

Nemeš odbija razgovarati s Brendonom, a Marijana komentira kako joj je Nikola još veće iznenađenje, na što se Nemeš nadovezao riječima: 'Đubre, đubre i to ti je to'. Marijana uzvraća da je njoj to podmuklo.

Na pitanje Horvata je li došlo do neke rasprave dok su on i Soraja šetali, Nikola mu odgovara da se Nemeš svađao s Brendonom i da mu je ubacio žvakaću gumu u kavu.

Nirmal je prokomentirao kako zna da Nikola ne misli ništa loše za Nemeša i Marijanu. Marijana je izjavila kako joj je Nikola bio prva liga, ali da joj u zadnje vrijeme nije pravi.

Dalje je udana Šibenčanka komentirala kako nikad ništa loše nije rekla o nekome, osim o Bojani, ali objašnjava da je to stoga što je bila šokirana.

Nikola tvrdi da nikada ne bi učinio ono što je Nemeš napravio Brendonu. Smatra da to nije u redu.

Marijana komentira kako ona neće prodavati obraz za eure.

- Ništa me tu ne zanima. Ja imam svoj život vani. Neću prodavati guzicu za eure. Izaći ću odavde čista obraza i čista srca - rekla je Marijana.

Tvrdi da je problem što se 60 dana druže i onda ona jednu stvar ne učini kako treba.

Nikola je nakon njezinih komentara otišao bez riječi. Marijana kaže da je sve bila zezancija.

izvor: jutarnji list