VIDEO  BB: Marijana ne zna seli li se u Beograd

marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, Marijana Čvrljak, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Šibenik, Iva Međugorac, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš
Big Brother organizirao je lažni poligraf za sve stanare BB kuće. Naravno, mogle su se čuti neke zanimljive stvari tijekom ispitivanja.

Marijana se boji da neće provesti dovoljno vremena s djetetom, a na pitanje voli li svog muža nije htjela odgovoriti, već je samo rekla da je zaljubljena u Nemeša te da mu vjeruje.

Dodala je da se zaljubila u Nemeša odmah nakon ulaska u BB kuću.

Nemeš u potpunosti vjeruje Marijani te je dodao da mu je ljubav važnija od karijere. Rekao je kako ne misli da je bolji od ostalih stanara. Također je opovrgnuo da je spavao s pola Akademije, no priznao je da mu se Ema svidjela.

Nemeš je ponovo u normalnim odnosima s Duškom s kojim se posvađao jer je ovaj nominirao Marijanu.

Nemeš je također pitao Marijanu kako je uspjela toliko dugo izdržati, a da ne vidi svoju kćer, no Marijana je to doživjela kao osudu, dok je Nemeš htio istaknuti kako misli da se Marijanu cijelo vrijeme prikazuje u lošem svjetlu, a da je zapravo hrabra što je izdržala sve dosad, prenosi tportal.hr.