BB Marijana: 'Ja sam prostitutka, Nemeš je moj makro'

BB Marijana: 'Ja sam prostitutka, Nemeš je moj makro'
Dobro raspoložena Marijana, već nakon dvije popijene čašice, počela se šaliti na vlastiti račun. Tako je iz čista mira napućila usne i izjavila: 'Ja sam prostitutka!'

Na to se Horvat nasmijao i pitao hoće li plesati s njim, Marijana mu je odgovorila neka se dogovori s Nemešom jer je on njezin makro. Nedugo nakon toga otišla je u ispovjedaonicu zamoliti Velikog brata da joj pusti hit Hladnog piva Šamar, piše net.hr.

Tada ju je Veliki brat pitao fali li joj ljubavi? Na to se Marijana rasplakala i rekla da joj najviše fali njezina kći i da kad god je se sjeti 'suza krene'. Po izlasku iz ispovjedaonice Šibenčanki se vratilo raspoloženje, te se nastavila zabavljati.

Vidno pripita Soraja te je večeri odlučila na pik uzeti Brendona. Naime, Soraja je zaključila da je Brendon zaljubljen u Lestera. Isprva je Soraja u to pokušavala uvjeriti Brendona, što ga je uzrujalo, pa se maknuo u dvorište.

Tamo ga je dočekala Marijana, koja ga je tješila objašnjavajući mu 'kako će sve biti u redu i da joj mora vjerovati, jer ako netko ima s tim iskustva ima ona'.

No, Soraja nije odustajala, pa je tijekom cijele večeri vrijeđala Brendona izgovarajući mu 'da je neobrazovan, da je štakor, transvestit i da se ne mora toga sramiti, nego da slobodno našminka usta'.

Brendon joj nije ostao dužan: 'Gaduro razmažena. Toliko si gadna da te ne mogu gledati. Ćao, Sara, mutava si, idi i obrazuj se.