BB Marijana : I dalje smo u stabilnoj vezi, a viđamo se kad nam to obaveze dopuštaju

marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, Marijana Čvrljak, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Šibenik, Iva Međugorac, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš
Nikola Nemešević i ja još se jako volimo iako je on u Beogradu, a ja u Kninu. Ovogodišnja pobjednica "Big Brothera" kod Nemeša u stanu provela je oko tri tjedna.Obnovili su ljubav započetu u Big Brother kući, a ona je studentu opernog pjevanja oprostila što ju je javno ostavio u posljednjoj emisiji. Nemeš je jako pažljiv prema njoj. Vodio ju je na večeru u luksuzni riblji restoran, nosio joj je doručak u krevet i puštao joj svoje pjesme. Čak je za nju napisao pjesmu. Marijana mu je iz ljubavi kuhala dalmatinske specijalitete. Još ne planira živjeti s Beograđaninom te je i dalje kod roditelja, gdje ima svoju sobu.


"Tek razmišljam o kupnji stana od glavne nagrade i to je sve što ću reći", kratka je bila Šibenčanka. Nije otkrila hoće li se preseliti u Zagreb. Marijana će se uskoro rastati od supruga Ivana. U Big Brother kući tri mjeseca pomorca je varala sa srpskim studentom opernog pjevanja. Prvo ročište imaju zakazano sredinom rujna,prenosi 24sata.hr.
Rastaju se sporazumno. Dok je Marijana uživala u ljubavi s Nemešom, kćer Korina bila je s ocem Ivanom. Doznajemo da Marijanini roditelji nisu presretni što se pomirila s mladim Beograđaninom, ali je ipak podupiru u njenoj odluci da bude s njim.