BB Marijana: Gušim se dva tjedna, sve mi je tako umjetno, ljigavo

Stanari su se probudili uz zvuke kukurikanja. Nemeš je Dušku tumačio kako mora biti čvršći u izražavanju svog stava i kako se ne treba ispričavati ako nekog nominira jer se podrazumijeva da nominira stanara kojeg želi izbaciti iz kuće. Nakon toga stanari su morali čistiti kuću. Vladimir je taj zadatak bojkotirao i rekao kako je on počistio za sobom, a grupno ga čišćenje ne zanima, piše 24sata.hr.

- Kad stoka uprlja, stoka bi trebala i čistiti. Ja sam za sobom očistio, a danas mi nije dan i ne da mi se - rekao je Vlado Lesteru koji je za to vrijeme čistio.

Vlado se opravdavao kako mu zaista nije dan i da ne voli da mu se naređuje te da ga puno toga u kući živcira. Zbog toga su stanari pali zadatak, a Vlado je išao u ispovjedaonicu.

- Ovo sam napravio da bi ih naučio lekciji da se za 45 minuta ne može oprati nečiji obraz - rekao je Vladimir Velikom Bratu.
'Samo da ne bude dosadna'

Nemeš je Antoniji tumačio kako je pokušao pobjeći iz kuće kroz otvor za smeće, ali nije ustrajao u svom naumu jer je bježanje odustajanje, a on nikad ne odustaje. U kuću se vratila Ema.

- Drago mi je da se vratila, samo da ne bude dosadna - rekao je Nikola i dodao da bi svi bili gamad da nisu izabrali Emu za povratak, a toliko su kukali što je ispala. Bojana je rekla kako joj je žao što je uopće nominirala Emu na početku i jako joj je drago što je ispala.
Sve je shvatila

- Sve je ovdje proračunato. I s kim se treba družiti i sve ostalo - komentirala je Marijana.

Nemeš je sjeo pokraj Eme i rekao joj kako mu je drago što se vratila iako je on htio da se vrati George. Rekao je Emi kako mu izgleda odraslije i pametnije otkad se vratila. Cijelo vrijeme dok su razgovarali grlio ju je i lijepo razgovarao s njom. Rekao je Emi kako su neki glasali da se nju vrati da se 'operu', a neki zato što to stvarno žele.

- Ovo više nije igra, više nije zabavno. Stvaraju se neki klanovi, meni se to više uopće ne sviđa. Gušim se ovdje zadnja dva tjedna, sve je tako umjetno i tako ljigavo - žalila se Marijana Antoniji.

- Općenito mišljenje u kući je da nas je puno - rekao je Horvat u ispovjedaonici.

Vladimir je odbio sudjelovati i u zadatku u kojem su stanari bili odjeveni kao kokoši. Veliki Brat rekao mu je da će stanari zbog toga pasti zadatak, no Vladimiru to nije problem.

- Ne bih s bojao ni skuplje kazne od toga - rekao je Vlado.