VIDEO  Atraktivna Jelena u novom ToMinom spotu

ToMa i Jelena 193
Ivana Dobrovoljec

Dva tjedna nakon što je nova pjesma '193' osvojila radijski eter, ToMa predstavlja video spot za najnoviji singl. Pjesma koja zvukom parira trenutnim svjetskim trend pjesmama ujedno najavljuje i zvuk koji će ToMa predstaviti na svojemu debitantskom albumu krajem ove godine. Tekst i glazbu potpisuje ToMa dok je produkcijski dio djelo talentiranog producenta Mihovila Šoštarića. 

"U želji da iz sebe izvučem nešto novo, nešto što do sada publika nije čula i osjetila kod mene, našao sam svoj glazbeni identitet. '193' predstavlja pomak u mom glazbenom izričaju, zvuku i slici koju predstavljam publici. Velik dio stvaranja ove priče je i Mihovil Šoštarić koji je moj tekst i glazbu idealno uokvirio modernim zvukom implementirajući svoj osobni pečat na ovu pjesmu",rekao je ToMa.

Po prvi put na spotu ToMa surađuje s hvaljenim dvojcem 'Sestrice'. Spot je režiran pod palicom Luke Sepčića dok je Ana Badurina izvršna producentica projekta. "Ana i Luka još su jednom dokazali i opravdali svoje ime. Dugo sam čekao priliku na rad s njima i sretan sam da smo se spojili baš na pjesmi '193'. Veliko hvala 'Sestricama' kao i DVD-u Novi Marof koji su nam ustupili lokaciju za potrebe snimanja i bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće", rekao je ToMa.

Sadržaj se učitava...

U spotu se pojavljuje i hrvatska najpoznatija vizažistica Jelena Perić, mnogima poznata i kao finalistkinja prethodne sezone 'Plesa sa zvijezdama'. "ToMa je izrazio želju da budem dio njegovog spota i kad sam čula pjesmu i koncept, odmah sam pristala. Jako mi se svidjela pjesma jer je drugačija i catchy, a ToMa je odličan pjevač tako da ne sumnjam da će se pjesma naći na samom vrhu ljestvice".

"Snimanje spota je bilo zanimljivo zbog scenografije koja je uključivala paljenje auta, ali bili smo u sigurnim rukama naših dragih vatrogasaca kao i produkcije 'Sestrice'. Mogu reći da mi je bilo zabavno i da je ovo jedan od zanimljivijih projekata na kojima sam radila, a sve zahvaljujući ekipi iza kamere i naravno ToMi koji me pozvao i maksimalno olakšao posao", opisala je Jelena iskustvo suradnje s ToMom. 

Video spot za pjesmu '193' naglašava složenost strastvenih veza i kako one mogu dovesti do ekstremnih situacija. Kroz vizualno privlačne prizore i emocionalne trenutke, spot pruža duboko iskustvo gledanja i ostavlja gledatelje da razmišljaju o svojim vlastitim vezama i strastima, navodi se u priopćenju iz Dallas recordsa.

Režiser spota, Luka Sepčić zaključuje: "Hvala puno ToMi na potpunom povjerenju i povjeravanju ove energetske bombe u moje ruke. Uživao sam režirajući ovu pjesmu edukativnog karaktera. Kroz gorući storytelling smjestili smo pjesmu u vruću atmosferu koja reflektira stihove u svom vizualnom obliku. 

ToMa je vrhunski profesionalac s kojim je bilo strašno ugodno raditi od prvog trena, jer mu ništa nije teško, sve kuži, i izgara za scenu. Ogromno hvala i Jeleni koja je savršeno donijela svog lika pred kameru i dodatno zatoplila atmosferu koju smo na kraju morali doslovno ugasiti. Puno hvala i cijelom ToMinom vrhunskom teamu, kao i mojoj Ani i cijeloj ekipi sa seta koja je omogućila da ovaj spot i pjesma zapale noć, a i domaće medijske kanale".