Ako još niste rezervirali za Dan žena, muževi će vam morati kuhati kod kuće

Viva Posušje
Facebook

Mostarke koje nisu na vrijeme rezervirale svoju stolicu za Dan žena u nekom od gradskih restorana, ostat će razočarane s obzirom kako su svi restoranski kapaciteti odavno popunjeni. Za dan posvećen ženama pripadnice ljepšeg spola ništa nisu prepustile slučaju pa se obilježavanje ovog dana rezervira čak mjesec dana unaprijed. 

Hercegovina.info provjerila je u nekoliko restorana postoji li mogućnost rezervacije, ali u većini njih smo dobili negativan odgovor.

Pojedini restorani kao što je "Del Rio" za ovaj dan imaju još nekoliko stolova za rezervaciju tijekom dana, odnosno za ručak. Naglasili su kako provjeravaju rezervacije, stoga ako niste uspjeli rezervirati u poslijepodnevnim satima možete nazvati Del Rio te vidjeti jesu li neki otkazali svoju rezervaciju.

Restoran “Karting” je popunjen već od početka drugog mjeseca, a kako su Mostarke dosta rano počele rezervirati stolove za proslavu ovog posebnog dana tako su iz “Kartinga” odlučili 7. ožujka ponuditi istu ponudu. Za hercegovina.info su potvrdili kako je i taj dodatni 7. ožujak bukiran.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.