SESTRE PREVIŠIĆ IZ NEUMA Marija i Nada izbacile cover za pjesmu 'Vjerujem u nas', poslušajte ih

Sestre Marija i Neda Previšić iz Neuma objavile cover za pjesmu 'Vjerujem u nas'
Privatni album

Mlade i talentirane sestre Marija i Nada Previšić iz Neuma objavile su svoj cover za pjesmu 'Vjerujem u nas'. Video koji su djevojke objavile na svojim društvenim mrežama izazvao je brojne pozitivne reakcije, komentare, ali i dijeljenja.

"Ovaj cover se dogodio spontano, iako smo dugo željele snimiti jedan zajednički. Dženanove pjesme slušamo neprestano, pa i nije čudo što smo odabrale pjesmu pod nazivom ‘Vjerujem u nas.’ Sretne smo zbog pozitivnih reakcija ljudi", kaže za Hercegovina.info Marija Previšić, koju je javnost imala prilike upoznati u prošlogodišnjoj sezoni glazbenog natjecanja 'Zvezde Granda'.

Danas, osim solo svirki, Marija pjeva i u poznatoj hercegovačkoj grupi 'Stari Zvonik' iz Širokog Brijega, a glazbeno je aktivna i njezina sestra Nada.

Sadržaj se učitava...

"Neda radi svirke i pjeva na crkvenim vjenčanjima. Ja sam odnedavno u grupi 'Stari Zvonik'", kaže nam.

Glazba im je u krvi.

"Tako je. Glazbom se bavimo od malih nogu. Mario Soldo je bio taj koji je prepoznao naš talent i na tome smo mu iznimno zahvalne. I dan danas surađujemo i uvijek je tu za bilo kakav savjet", ističe.

U budućnosti bi mogle i "proširiti priču".

"Možemo ponosno reći da nam je cijela obitelj talentirana. Voljele bi snimiti obiteljski cover, ali sumnjam da bi oni to prihvatili. Budite strpljivi, možda se i dogodi".

Ovo im nije prvi zajednički cover.

"Bilo ih je još nekoliko, ali možemo reći da nam je ovaj srcu najdraži", kazala nam je Marija.

Ona je dodala kako pratitelji mogu uživati u ovom dok one pripremaju novi.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.