VIDEO  Šarmantni Adi Šoše obožavateljicama Dan žena čestitao novom pjesmom

Adi Šoše

Mostarac Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove generacije u regiji, za Dan žena objavio je svoju novu pjesmu i spot "Zabranjena riječ".

"Prije svega bih želio da dragim damama čestitam 8. mart. Čast je raditi sa ovakvom ekipom i hvala im na ovoj divnoj pjesmi. Posvjećujem je svim ljudima koji vole i koji su voljeni, živjela ljubav," kaže sve popularniji Adi Šoše koji u Mostaru nastupa četiri noći zaredom u klubu "Nova priča".

Sadržaj se učitava...

Novu pjesmu "Zabranjena riječ" potpisuju Adijevi dugogodišnji suradnici Amil Lojo i Armin Šaković.

"Još odavno smo odlučili da izbacimo prvi singl sa nadolazećeg albuma za 8. mart, a pjesma "Zabranjena riječ“ definitivno ima najljepšu poruku za tu priliku. Sretan Dan žena i da ste nam žive i zdrave naše dame", izjavio je Adijev glazbeni producent Amil Lojo koji je za novu pjesmu radio muziku i aranžman.

U bogatoj karijeri Armin Šaković napisao je veliki broj hitova, tako da bi i ova pjesma trebala biti slušana širom regije.

"Za Dan žena šaljemo jednu snažnu poruku iz dubine duše. Emocija prolivena po svim našim majkama, suprugama, kćerkama i prijateljicama. Samo da ste nam zdrave i vesele", kaže Armin Šaković. 

Spot za pjesmu "Zabranjena riječ" je snimljen u Zenici, a režirao ga je Jasmin Pivić.